5 Cele Mai Bune Camere Supraveghere Exterior

Camere supraveghere exterior poate descuraja efectiv pe cei care fac probleme. Oferă informații imediate despre sursa oricărei mișcări în frunziș, fie că este vorba despre un aliat, un adversar sau un animal cu blană.

În ciuda examinării unei multitudini de aceste dispozitive în ultima jumătate de deceniu, nu am întâlnit o opțiune impecabilă. Anumite modele prezintă provocări în ceea ce privește poziționarea, în timp ce altele necesită încărcare frecventă, iar unele chiar necesită un abonament plătit pentru performanță optimă.

Vot+2

Acest pachet de monitorizare video include 4 camere analogice de 2 MP și un înregistrator video de rețea (NVR). Este compatibil cu 4 camere analogice 5M-N și 2 camere IP 1080P, având capabilități de detectare a mișcării, detecție a cipurilor și a formei umane.

Calitate excepțională a imaginii:

Setul de supraveghere PNI House PTZ1300 AHD oferă imagini remarcabile, asigurând că zona supravegheată rămâne în siguranță.
Cele patru camere incluse pot fi instalate cu ușurință în interior sau în exterior, datorită carcasei lor metalice și gradului de protecție IP66, care le permite să reziste în medii umede și cu praf.

Dispunând de o rezoluție Full HD de 2MP (1920 x 1080), camerele sunt echipate cu 36 de LED-uri cu infraroșu care oferă vizibilitate pe timp de noapte până la 30 de metri.

Monitorizare în timp real, atât local, cât și de la distanță:

Prin conectarea DVR-ului la un monitor prin ieșiri HDMI sau VGA, utilizatorii pot vizualiza în timp real filmările din zona securizată. În plus, monitorul poate fi utilizat pentru a accesa meniul DVR, pentru a ajusta setările sistemului, pentru a actualiza firmware-ul sau pentru a gestiona accesul utilizatorilor.
Kit-ul PNI House PTZ1300 poate fi accesat și controlat de la distanță printr-o aplicație mobilă sau un computer bazat pe Windows.

Opțiuni de înregistrare:

Setul de supraveghere PNI House PTZ1300 AHD poate găzdui un hard disk (HDD) de 3,5 inchi de până la 14 TB. Se recomandă utilizarea unui HDD dedicat pentru monitorizarea video.
Utilizând compresia video H.265+, una dintre cele mai eficiente metode, sistemul maximizează spațiul de stocare fără a compromite calitatea video. DVR/NVR poate înregistra în mod manual, programat, detectarea mișcării sau alarmă. În plus, unitatea de înregistrare este compatibilă cu camerele PTZ, detecție umană sau cu funcție de cip.

Kit Camere Supraveghere Exterior PNI House WiFi660 NVR 8 canale si 4 camere wireless de exterior 3MP, P2P, IP66

Kit Camere Supraveghere Exterior PNI House WiFi660 NVR 8 canale si 4 camere wireless de exterior 3MP, P2P, IP66

Kit de camere supraveghere exterior PNI House WiFi660, care oferă control local și de la distanță prin aplicația XMEye, compatibil atât cu dispozitivele Android, cât și cu iOS, precum și cu software-ul General CMS pentru computere. Camera se conectează la internet printr-o rețea fără fir și poate fi, de asemenea, conectată la înregistrarea video în rețea (NVR) fără fir. Cu o distanță maximă de transmisie WiFi de 100 m în spații deschise, kitul oferă o acoperire extinsă.

Kit-ul PNI House WiFi660 include un NVR și patru camere, potrivite atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior, permițându-vă să vă monitorizați casa sau afacerea de oriunde cu o conexiune la internet. NVR-ul inclus poate înregistra și reda înregistrări de la până la 8 camere de securitate Full HD (4 furnizate în kit, cu opțiunea de a cumpăra separat 4 camere suplimentare). Puteți instala un hard disk intern de până la 6 TB în NVR pentru stocarea imaginilor înregistrate.

Experimentați confortul accesării de la distanță a imaginilor în timp real din sistemul PNI House WiFi660. Bucurați-vă de control complet, inclusiv setările sistemului, vizualizarea și descărcarea înregistrărilor și multe altele. NVR-ul poate fi accesat de la distanță printr-o conexiune la internet P2P, eliminând necesitatea unor configurații complexe de router. Păstrați-vă proprietatea în siguranță cu această soluție de supraveghere video versatilă și ușor de utilizat.

Dahua Starlight HAC-HFW1230T-A-0360B, 2 MP, IR 30 m, 3.6 mm (Alb)

Dahua Starlight HAC-HFW1230T-A-0360B, 2 MP, IR 30 m, 3.6 mm (Alb)

Experimentați videoclipuri uimitoare 1080P full HD cu ușurința utilizării infrastructurii de cablare existente prin tehnologia HDCVI. Camera HDCVI Starlight 1080P oferă o imagine de înaltă calitate, cu detalii bogate, chiar și în condiții extreme de lumină scăzută.

Seria Lite se mândrește cu un design compact și un preț accesibil cu bugetul. Această cameră oferă diverse modele motorizate de lentile varifocale/fixe, cu un OSD în mai multe limbi și ieșire comutabilă HD/SD. Flexibilitatea sa structurală și costul-performanță excepțională fac din această cameră o alegere ideală pentru soluțiile IMM-urilor.

Tehnologia HDCVI asigură transmisie în timp real la distanțe lungi, fără pierderi. Suportă transmisie de până la 800m (1080P)/1200m (720P) prin cablu coaxial și până la 300m (1080P)/450m (720P) prin cablu UTP.

Senzorul de înaltă performanță al camerei oferă performanțe excepționale chiar și în condiții extreme de lumină scăzută. Funcția Starlight captează mai multe detalii și oferă recunoaștere precisă a culorilor noaptea sau în scenele cu iluminare limitată.

Proiectată cu iluminare LED IR pentru performanțe optime în condiții de lumină scăzută, tehnologia Smart IR asigură uniformitatea luminozității imaginilor alb-negru cu iluminare scăzută. Smart IR unic de la Dahua ajustează intensitatea LED-urilor cu infraroșu ale camerei pentru a compensa distanța unui obiect, prevenind supraexpunerea pe măsură ce obiectul se apropie de cameră.

Informațiile audio servesc ca dovezi suplimentare în aplicațiile de supraveghere video. Camera HDCVI acceptă transmisia semnalului audio prin cablu coaxial și folosește tehnologie unică de procesare și transmisie audio pentru a restabili cel mai bine sursa audio și a elimina zgomotul, garantând calitatea și eficacitatea informațiilor audio colectate.

Cu designul său robust, fiabilitatea camerei este de neegalat. Având un rating IP67, camera este protejată împotriva apei și prafului, ceea ce o face potrivită pentru medii interioare și exterioare.

Camera supraveghere exterior Wi-Fi Kruger&Matz Connect C30 Tuya 2 Mpx CMOS KM2207-1

Camera supraveghere exterior Wi-Fi Kruger&Matz Connect C30 Tuya 2 Mpx CMOS KM2207-1

Camera IP de exterior Kruger&Matz Connect C30 Tuya cu Wi-Fi oferă control fără efort prin intermediul smartphone-ului tău folosind aplicația Tuya Smart. De asemenea, oferă capacitatea de a înregistra videoclipuri și acceptă carduri de memorie microSD de până la 128 GB.

Nu ratați nimic cu camera rotativă Kruger&Matz! Unghiul său de vizualizare reglabil - 350° orizontal și 110° vertical - minimizează punctele moarte și asigură o acoperire completă a proprietății dumneavoastră.

Obiectivul reglabil al camerei are un unghi de 350° orizontal și 110° vertical, oferind o flexibilitate și mai mare în capturarea vederii perfecte.

Cu conectivitate Wi-Fi încorporată, camera Kruger&Matz se împerechează cu ușurință cu aplicația Tuya Smart. Acest lucru vă permite să controlați și să reglați rotația camerei, ajutându-vă să vă asigurați casa sau grădina doar cu smartphone-ul! Bucurați-vă de liniște și securitate sporită cu camera IP de exterior Kruger&Matz Connect C30 Tuya.

PNI IP1MP, varifocala, 2.8 - 12 mm, de exterior, 720p

PNI IP1MP, varifocala, 2.8 - 12 mm, de exterior, 720p

Camera supraveghere exterior PNI IP1MP, concepută pentru un control ușor de pe dispozitivele dvs. mobile folosind aplicația vMEyeCloud compatibilă cu Android și iOS, precum și de pe computer cu software-ul General CMS. Fișierul de instalare CMS îl găsiți pe CD-ul inclus în pachet sau îl puteți descărca de pe site-ul nostru, pe pagina produsului, în secțiunea Download.

Echipata cu o lentila varifocala de 2,8 - 12 mm, camera PNI IP1MP va permite sa reglati zoomul si focalizarea in functie de nevoile dumneavoastra. Datorită funcției sale P2P și rezoluției HD, camera poate fi accesată direct printr-o conexiune P2P, fără a fi necesară configurarea routerului. Pur și simplu introduceți numele de utilizator și parola pentru a accesa toate funcțiile camerei.

Camera dispune de un senzor de imagine CMOS cu rezoluție de 1 MP și rezoluție video de 720 P, oferind un unghi larg de vizualizare de 86 de grade. Camera acceptă rezoluție video 720P (1280 x 720) și are un port Ethernet RJ-45 de 10/100 Mbps, cu compatibilitate cu protocolul ONVIF 2.4. Este proiectat cu 42 de LED-uri cu infraroșu, oferind o rază IR de până la 50 de metri. Dimensiunile camerei sunt 273 x 90 x 92 mm, cu o greutate netă de 696 de grame și include capabilități de detectare a mișcării.

Folosind aplicația dedicată XMeye, camera PNI IP1MP funcționează la un interval de temperatură de la -26°C la +60°C. Camera este alimentată cu o tensiune de alimentare de 12V/2A, iar pachetul include camera, suportul de montare, CD-ul cu software și manualul de utilizare. Cu o clasă de protecție IP66, camera este potrivită pentru utilizare în exterior și funcționează la temperaturi cuprinse între -20°C și +40°C, cu un nivel de umiditate mai mic de 95%.

Bucurați-vă de securitate sporită și control ușor cu camera PNI IP1MP, concepută pentru a oferi imagini clare, de înaltă rezoluție, în diferite setări.

10 Total Score

Evaluarea utilizatorilor: 5 (1 votes)
Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart