5 Cele Mai Bune Camere Supraveghere Interior

Nu există nimic asemănător cu liniștea sufletească pe care o oferă o rețea completă de camere supraveghere interior și exterior. Acestea nu numai că vor supraveghea lucrurile în interior și în exterior, dar cele mai bune camere de securitate moderne au funcții precum recunoașterea facială și alertele în timp real pentru a vă ajuta să vă monitorizați mai bine împrejurimile și să reacționați în mod proactiv dacă ceva merge prost.

În zilele noastre, camerele de securitate pentru acasă pot face orice, de la a vă anunța când copiii se întorc de la școală, până la a vă permite să strigați la câinele dvs. să coboare de pe canapea. Acestea vă vor informa dacă un străin se plimbă prin curtea dvs. și vă pot ajuta să alertați autoritățile apăsând un buton. Camera de securitate exactă de care aveți nevoie depinde de o varietate de factori, inclusiv bugetul și nevoile dvs. individuale. Acest lucru poate părea copleșitor, dar nu vă faceți griji – am compilat o listă cu cele mai bune camere de securitate pentru acasă disponibile pe piață astăzi.

Vot+1

Când ești departe de casă, întotdeauna există ceva care contează pentru tine. Acolo intră în joc camera inteligentă. Indiferent dacă copilul tău urcă în dulapuri de bucătărie sau animalul tău smulge gustări, Tapo C210 te ajută să rămâi conectat cu el oricând și oriunde. Primiți o notificare ori de câte ori camera dvs. detectează mișcare și urmăriți un videoclip al mișcării pentru a vă asigura că totul este în regulă.

Panare și înclinare lină - interval orizontal de 360°
3MP High-Definition - Capturați fiecare detaliu într-un Full HD cristalin
Vedere nocturnă avansată - Până la 30 de picioare
Audio bidirecțional - Comunicați prin microfonul și difuzorul încorporate
Vizualizare live - Accesați instantaneu filmările de pe smartphone
Partajare - Împărtășiți fără efort momente memorabile cu prietenii și familia
Alarmă de sunet și lumină - Activați efectele de lumină și sunet pentru a descuraja vizitatorii nedoriți
Mod confidențialitate - Dezactivați supravegherea pentru a vă proteja confidențialitatea
Stocare securizată - Stocați până la 512 ore de filmare pe un card microSD (vândut separat)

Cameră de supraveghere interioară HIKVISION DS-2CD2412-IW, 1/3” CMOS, 1920 x 1080, WDR, Wi-Fi, IR (Alb)

Cameră de supraveghere interioară HIKVISION DS-2CD2412-IW, 1/3” CMOS, 1920 x 1080, WDR, Wi-Fi, IR (Alb)

Acoperire la 360 de grade: Dispunând de o lentilă de sticlă avansată cu unghi larg de 112°, împreună cu rotație orizontală de 345° și rotație verticală de 115°, această cameră oferă o acoperire completă de 360°.
Vedere nocturnă îmbunătățită: Echipat cu 8 LED-uri în infraroșu de 940 nm (neinvazive) încorporate, vă puteți vedea clar împrejurimile chiar și noaptea, fără a deranja animalele de companie sau copiii care dorm.
Audio bidirecțional: microfonul receptiv și avansat include un filtru anti-zgomot încorporat pentru o experiență audio bidirecțională clară.
Detectarea mișcării și a plânsului bebelușului: camera poate detecta sunete sau mișcări făcute de bebeluș pe o rază de 5 metri și poate trimite un clip video de 6 secunde pe dispozitiv.
Conexiune Wi-Fi și serviciu cloud: Bucurați-vă de conectivitate Wi-Fi fiabilă și accesați camera dvs. cu aplicația Yi Home de pe dispozitivul mobil sau de pe computer* oricând și oriunde. Stocați-vă în siguranță filmările pe până la 5 dispozitive cu un singur abonament, asigurând protecție împotriva furtului și a daunelor. Primiți o lună de încercare gratuită atunci când vă abonați la Yi Cloud. *Accesul la PC este doar pentru vizionare.

Cameră de supraveghere interioară Xiaomi Mi Camera 2K Magnetic Mount, Wireless, suport magnetic

Cameră de supraveghere interioară Xiaomi Mi Camera 2K Magnetic Mount, Wireless, suport magnetic

Design elegant cu imagini 2K cristaline: Experimentați o calitate ultra-clară a imaginii 2K, viziune pe timp de noapte în infraroșu, apeluri vocale bidirecționale și detectarea mișcării cu Mi Camera 2K (magnetic Mount) îmbunătățită. Rezoluția sa de 2304 x 1296 asigură imagini detaliate și clare, chiar și atunci când măriți.

Viziune nocturnă discretă de 940 nm pentru un somn netulburat: iluminarea în infraroșu încorporată de 940 nm nu emite strălucire roșie vizibilă, asigurând un somn liniştit pentru tine și familia ta.

Comunicare vocală bidirecțională clară: Implică-te în conversații în timp real cu cei dragi ca și cum ai fi în aceeași cameră, datorită difuzoarelor îmbunătățite.

Control inteligent activat prin voce: Pur și simplu cereți Ceasului Mi Smart Clock să afișeze ieșirea video în timp real a camerei*.

Detectare umană bazată pe inteligență artificială pentru alerte precise: Echipată cu tehnologia de detectare umană prin inteligență artificială, Mi Camera 2K (montură magnetică) filtrează alarmele false, anunțându-vă numai când este detectată mișcarea umană.

Suport magnetic versatil rotativ la 180°: Designul compact și suportul metalic care însoțește suportul magnetic permit o instalare ușoară în diferite locații, cum ar fi case, magazine, pătuțuri sau lăzi pentru animale de companie.

Criptare triplă și opțiuni multiple de stocare pentru confidențialitate îmbunătățită: alegeți dintre stocarea locală pe cardul Micro SD sau stocarea în cloud pentru securitate și flexibilitate sporite.

D-Link DCS-8000LH, HD,IP, IR 5m, WI-Fi (Alb)

D-Link DCS-8000LH, HD,IP, IR 5m, WI-Fi (Alb)

Calitate excepțională a imaginii cu video HD 720p: Experimentați o claritate video superioară cu rezoluție de înaltă definiție 720p, asigurând filmări clare și detaliate.

Supraveghere non-stop: Bucurați-vă de monitorizare continuă cu această cameră de zi și de noapte, care oferă vizibilitate de până la 5 metri în întuneric complet.

Notificări de alertă în timp real: Primiți alerte instantanee pe telefonul mobil și/sau tabletă atunci când sunetul și mișcarea sunt detectate de cameră.

Acces convenabil de la distanță: profitați de înregistrarea gratuită în cloud mydlink pentru accesul oricând și oriunde la filmările dvs., cu reținere 24 de ore și planuri opționale de stocare în cloud premium disponibile.

Capabilități de vizualizare cu unghi larg și zoom: Această cameră versatilă de securitate pentru casă oferă un unghi larg de vizualizare de 120 de grade și 4x pinch-to-zoom digital, permițându-vă să monitorizați o zonă mare cu ușurință.

Esol EN208/N-8(D)20, NVR 8 canale + 8 Camere

Esol EN208/N-8(D)20, NVR 8 canale + 8 Camere

Acest kit include 8 camere Full-HD (1080p) de 2MP cu sursă de alimentare PoE încorporată pentru conectivitate fără probleme folosind cabluri UTP sau FTP fără a fi nevoie de comutatoare sau surse de alimentare suplimentare. Camerele sunt echipate cu LED-uri IR pentru vedere pe timp de noapte de până la 20 m și lentile fixe de 2,8 mm pentru un unghi larg de vizualizare de 90 de grade. Aceste camere de tip DOME au o carcasă metalică durabilă și un microfon integrat, permițând comunicarea audio bidirecțională.

Caracteristici cheie:

Ieșire video 4K HDMI pentru redare precisă a filmărilor în direct sau înregistrate;
compresie H.265, reducând dimensiunea fișierelor la jumătate față de compresia H.264;
Porturi de alimentare PoE pentru toate camerele IP conectate, permițând semnalul video și transmiterea energiei printr-un singur cablu;
Zoom digital de 15x, disponibil atât pentru filmări în direct, cât și pentru înregistrate;
Monitorizare de la distanță prin mai multe dispozitive – PC-uri, laptopuri, tablete și smartphone-uri iPhone sau Android;
Notificări instantanee prin e-mail declanșate de detectarea mișcării sau alte alarme;
Compatibilitate standard ONVIF 2.4, permițând dispozitivului să accepte camere de la diverși producători care aderă la acest standard.

10 Total Score

Evaluarea utilizatorilor: 5 (1 votes)
Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart