4 Cele Mai Bune Camere Supraveghere Wireless

În lumea agitată de astăzi, în care rata criminalității crește rapid, camerele de supraveghere wireless au devenit un instrument esențial pentru toată lumea. O cameră de înaltă calitate oferă numeroase avantaje, indiferent dacă este utilizată acasă sau într-un cadru de afaceri. În plus, investiția într-un sistem de securitate wireless de înaltă calitate se va dovedi benefică în timp, simplificându-vă viața. Un alt beneficiu suplimentar este absența firelor inestetice care pot strica aspectul casei dvs., precum și eliminarea costurilor suplimentare de instalare.

Camerele wireless oferă un mijloc eficient de monitorizare a proprietății dvs., detectarea potențialilor intruși și chiar descurajarea hoților de colete. Cu toate acestea, creșterea securității la domiciliu nu garantează în mod necesar că înregistrările video capturate de aceste camere de streaming sunt securizate sau private. Dacă sunteți în căutarea camerei de securitate wireless ideale pentru casa sau afacerea dvs., ați ajuns în locul potrivit. În acest articol, vă vom ajuta să descoperiți cele mai bune camere wireless, ajutându-vă să faceți o alegere informată.

Vot+1

Adăugați un strat de securitate pentru casa dvs. - în interior sau în exterior - cu acest sistem cu două camere de la Blink. Este proiectat pentru a rezista elementelor, așadar este potrivit pentru utilizarea în aer liber, iar datorită viziunii nocturne, veți putea vedea cine se află afară, chiar și în serile întunecate de iarnă. Camerele Full HD au o durată extinsă de viață a bateriei de până la doi ani și oferă imagini la fel de clare ca cele de pe televizor, astfel încât să puteți vedea detaliile importante. În plus, atunci când descărcați aplicația Blink pe dispozitivul dvs. inteligent sau laptop, veți primi alerte de mișcare și veți putea să țineți ochii pe ceea ce se întâmplă, chiar și atunci când sunteți departe de casă, datorită vizualizării în timp real. Mai mult, cu audio bidirecțional, dacă ați ieșit doar pentru o clipă, puteți cere poștașului să lase coletul în spatele casei.

Vă rugăm să rețineți că, pentru a utiliza sistemul de camere Blink XT2, va trebui să descărcați aplicația gratuită Blink Home Monitor, care este compatibilă atât cu dispozitivele Apple, cât și cu cele Android.

Camera supraveghere video PNI IP930W, 1920x1080, 2MP, P2P, Wireless

Camera supraveghere video PNI IP930W, 1920x1080, 2MP, P2P, Wireless

Pentru a accesa, monitoriza și controla camera de la distanță prin internet de pe orice dispozitiv mobil cu sistem de operare Android sau iOS, aveți la dispoziție aplicația gratuită YI IoT și software-ul pentru PC/laptop cu Windows cu același nume, care pot fi descărcate de pe pagina produsului.
Urmărire inteligentă a mișcării:

Camera IP930W vine cu o funcție specială și unică, și anume urmărirea inteligentă a mișcării. Ce face exact? Camera se rotește după obiectul, persoana, animalul care se mișcă în cadru, urmărindu-l până la ieșirea din zona supravegheată. Desigur, nu lipsește funcția de alertă pe smartphone pentru detectarea mișcării și salvarea videoclipurilor doar pentru detectarea mișcării.

Datorită funcției de înregistrare în buclă, camera înregistrează în mod continuu, ștergând înregistrările cele mai vechi și salvând cele mai noi, fără nicio intervenție din partea utilizatorului.

Camera IP930W filmează și înregistrează video la rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce vă va asigura o imagine de foarte bună calitate.
Înregistrare în buclă:

Datorită funcției de înregistrare în buclă, camera înregistrează în mod continuu, ștergând înregistrările cele mai vechi și salvând cele mai noi, fără nicio intervenție din partea utilizatorului.

Camera IP IP930W PNI vine cu 2 LED-uri infraroșii, care vă permit să vizualizați pe timp de noapte, până la 5 - 10 m (distanța variază în funcție de culoarea obiectelor, pereților, luminii ambientale, etc.). Aceasta poate fi folosită pentru supravegherea casei, biroului, fabricii, magazinului, spitalului, etc. Simplu, convenabil și în timp real.

Camera oferă utilizatorului posibilitatea de control la distanță, rotindu-se la un unghi de 355° pe orizontală și 155° pe verticală pentru o vizualizare mult mai largă și aproape completă a spațiului protejat. O altă funcție utilă este și zoom-ul digital, care permite apropierea pentru mai multe detalii.

Camera exterior WIFI Connect C30 Kruger&Matz, alarma, night vision, difuzor si microfon

Camera exterior WIFI Connect C30 Kruger&Matz, alarma, night vision, difuzor si microfon

Camera Wi-Fi exterioară Kruger&Matz Connect C30 vă permite să monitorizați ce se întâmplă în fața casei dvs. 24 de ore pe zi. Puteți controla acest dispozitiv modern de pe smartphone-ul dvs., astfel încât să aveți mereu controlul asupra situației, indiferent unde vă aflați. Carcasa durabilă și remarcabilă cu clasă de rezistență IP66. Camera de supraveghere Connect C30 este rezistentă la apă și praf. În plus, nu se teme de căldură și frig.

Camera wireless Kruger&Matz Connect C30 este completarea perfectă pentru casa dvs. inteligentă. Datorită conexiunii Wi-Fi, dispozitivul poate fi controlat prin aplicația TuyaSmart, astfel încât să puteți verifica ce se întâmplă în curtea dvs. oricând, oriunde. Wi-Fi Connect C30 este dispozitivul ideal pentru persoanele care doresc să vadă fiecare detaliu. Acest model vă permite să filmați la 20 de cadre pe secundă în rezoluție Full HD, ceea ce garantează imagini extrem de detaliate.

Funcționalitatea extinsă a camerei IP înseamnă că nimic din ceea ce se întâmplă în grădina dvs. nu vă va scăpa atenției. Dispozitivul detectează mișcarea și trimite un mesaj către smartphone-ul dvs. Acest lucru va permite un răspuns rapid la amenințări. Camera de supraveghere nu este doar pentru înregistrări de calitate pe timp de zi, ci și pe timp de noapte. Totul datorită LED-urilor IR cu o rază maximă de 10 metri, care asigură o vedere clară chiar și la amurg.

Connect C30 este echipat cu un cititor de carduri SD cu o capacitate maximă de 128GB, care împreună cu compresia H.264 utilizată reduce semnificativ cantitatea de spațiu ocupat pe disc. În plus, dispozitivul permite și stocarea materialului înregistrat în cloud.

Camera supraveghere video KRUGER&MATZ C40, CMOS, 1920 x 1080@20fps, Wi-Fi (Alb/Negru)

Camera supraveghere video KRUGER&MATZ C40, CMOS, 1920 x 1080@20fps, Wi-Fi (Alb/Negru)

Asigurarea securității nu trebuie să se limiteze doar la protejarea casei. Pe lângă camerele interne și sistemul de alarmă, merită să vă achiziționați și o cameră exterioară care vă va oferi o vedere constantă asupra a ceea ce se întâmplă în curtea dvs. Puteți controla acest dispozitiv modern de pe smartphone, astfel încât, indiferent unde vă aflați, să aveți întotdeauna controlul asupra situației. Verificați singuri cât de practică și convenabilă este această soluție!

Camerele exterioare trebuie să aibă o rezistență ridicată la condițiile meteorologice. Connect C40 are o carcasă robustă, cu clasificare IP66, ceea ce înseamnă că este rezistentă la apă și praf. În plus, nu se teme de fluctuațiile de temperatură.

Vă plac soluțiile inteligente? Camera exterioară wireless Wi-Fi Connect C40 este ideală pentru dvs. Datorită conectivității Wi-Fi, dispozitivul poate fi controlat prin aplicația TuyaSmart, astfel încât, indiferent unde vă aflați, puteți verifica ce se întâmplă în curtea dvs. în orice moment.

Camera Wi-Fi Connect C40 este dispozitivul perfect pentru persoanele care doresc să vadă fiecare detaliu. Acest model vă permite să înregistrați la 20 de cadre pe secundă în rezoluție Full HD, ceea ce garantează o imagine foarte detaliată.

Camera de supraveghere IP Kruger&Matz Connect C40 este un dispozitiv extrem de funcțional care vă va spori senzația de securitate. Un mare avantaj este senzorul de mișcare. După detectarea unui intrus, veți primi o notificare pe telefon, ceea ce vă va permite să reacționați rapid la amenințare.

10 Total Score

Evaluarea utilizatorilor: 5 (1 votes)
Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart