Cel mai bun Cric hidraulic tip crocodil din România

Nu mai vrem să întâlnim un cric hidraulic de tip crocodil de slabă calitate și știm cu siguranță că nu. Să începem cu modelele cu roți mici care nici măcar nu se învârt bine și se blochează în trotuar. Mai sunt și mânerele scurte și ergonomice, care nu sunt deloc recomandate, deoarece îngreunează foarte mult lucrul cu dispozitivul. Mașina deteriorată este suficientă pentru noi, așa că mufa pe care o folosim nu ar trebui să aibă probleme și să fie ușor de utilizat.

În plus, există modele prea ieftine pentru a suporta tone de greutate, de fapt se epuizează după un timp și nu rezistă la greutatea vehiculelor ușoare. Mașina deteriorată este suficientă pentru noi, așa că mufa pe care o folosim nu ar trebui să aibă probleme și să fie ușor de utilizat. Dacă nu doriți să aveți o experiență proastă, vă invităm să citiți acest ghid de cumpărare și să aflați cum să cumpărați un cric hidraulic ieftin și util.

Ce este un cric hidraulic?

În primul rând, este important să se ia în considerare materialul cricului hidraulic, care trebuie să aibă o bază de oțel, deoarece acesta va rezista la o greutate mai mare. Cu toate acestea, aluminiul funcționează cel mai bine dacă aveți nevoie de un model mai ușor. Apoi, trebuie să verificați greutatea maximă suportată, care este de obicei măsurată în tone și este adesea de 1 sau 2. Deși unele modele diferite ridică până la 3 tone.

Trebuie luată în considerare viteza de ridicare. Măsoară de câte ori trebuie să lucrați cu dispozitivul pentru a atinge nivelul maxim de ridicare, de obicei de zece ori. În cele din urmă, se verifică înălțimea și designul minim și maxim de ridicare. În cazul în care aveți nevoie de un cric pentru vehiculele înalte, aveți nevoie de un model care să ajungă suficient de sus. Criculele joase sunt recomandate mașinilor cu profil redus.

Cum funcționează cricurile hidraulice?

Crearea presiunii hidraulice mută uleiul între doi cilindri. Când trageți pistonul înapoi, pompa deschide o supapă care furnizează ulei pompei, când este apăsat, uleiul trece în camera cilindrului, astfel încât supapa de aspirație se închide și provoacă presiune în cameră. Cu tensiunea creată, pistonul situat în cameră se deplasează în sus și astfel ridică mașina.

Vă invităm acum să alegeți una dintre lista noastră comparativă a celor mai bune cricuri hidraulice de crocodil.

1. Cric hidraulic crocodil Raider, 2T, inaltime ridicare 130-300 mm

Capacitate bună

Ridicați orice mașină cu acest crocodil hidraulic, capacitatea sa este de 2 tone și ridicați între 130 și 300 mm. Acesta este un model foarte durabil și puternic, care suportă multe aplicații fără a pierde sau a pierde poziția, astfel încât acest model vă va face să vă simțiți relaxat sub mașină. Există roți pivotante în spate sub pârghia de ridicare pentru a ușura reglarea.

2. Cric hidraulic GRH 2/330 L Guede GUDE18032, 2 Tone

Robust și confortabil

Șopârlă hidraulică cu capacitate de două tone, ceea ce este bun atât pentru garaj, cât și pentru utilizare în service. Este realizat cu o bază solidă și o placă de ridicare de înaltă calitate Ø 55 mm. Oferă un mâner ergonomic lung și ușor de utilizat, deci nu este dificil de operat.

3. Cric hidraulic crocodil 2T Raider RD-TJ06

Capabil și stabil

Nu este un brand de frunte în anvelope și mecanică, dar acest crocodil hidraulic Raider este surprinzător de bun. Acest model are o capacitate de încărcare de 2 tone și un domeniu de ridicare de la 85 la 380 mm. Roțile și corpul sunt fabricate din materiale de înaltă calitate.

4. Cric hidraulic profesional crocodil RoGroup, 2T

Puternic și de încredere

Acest cric hidraulic cu profil redus permite ridicarea între 125 mm și 300 mm. De asemenea, are capacitatea de a ridica până la 2 tone și este fabricat din oțel de înaltă calitate, așa că ar trebui să știți că are durabilitatea necesară pentru a vă oferi liniște sufletească atunci când reparați mașina și chiar dacă o folosiți în orice alt scop. Cântărește doar 10 kg, iar maneta măsoară 60 cm.

5. Yato YT-17211, capacitate 3 Tone

Cu suficientă forță

Acesta nu este un model de tip sticlă, ci un cric de crocodil cu o capacitate de 3 tone, roțile și corpul său sunt fabricate din oțel pentru o durabilitate mai mare. Are un profil redus pentru a fi potrivit pentru mașinile cu preț redus, ceea ce îi permite să ajungă la 540 mm în înălțime. Roțile din spate de lângă mâner se rotesc.

Există multe mufe hidraulice pe piață pe care le puteți cumpăra. Vă prezentăm cinci modele care merită atenție. Amintiți-vă întotdeauna că, înainte de a ridica un vehicul, trebuie să vă asigurați că utilizați echipamentul corect în acest scop.

Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart