Cele mai bune 10 Biciclete fitness care te vor ajuta să slăbești

Folosirea unei biciclete este o oportunitate excelentă pentru a obține rezultate fizice rapide. Cu cea mai bună bicicleta fitness și combinată cu o dietă bună, puteți realiza acest lucru și multe altele. Sportul îți va ridica tonul, te va disciplina și îți va garanta să te simți mai bine.

Utilizarea unei biciclete de exerciții este foarte frecventă în săli de sport, dar fără îndoială că aveți o bicicleta fitness acasă vă va oferi o oportunitate mai bună de a vă planifica exercițiile în funcție de programul dvs. Uneori ritmul muncii, traficul sau o sală de gimnastică aglomerată vă pot împiedica antrenamentul și chiar vă poate demotiva. Ce comoditate mai mare decât să ai un aparat atât de util acasă. Acest lucru vă permite să îl utilizați oricând aveți nevoie de el.

În acest articol vă vom prezenta avantajele și caracteristicile bicicleta fitness. Ar trebui să aibă o bună valoare pentru bani și să te ajute să slăbești și să scapi de imperfecțiunile din corpul tău.

Care este cea mai buna bicicleta fitness?

Pe Internet veți găsi numeroase mărci și modele care simulează confortul general și excelența în caracteristici, precum și o gamă largă de prețuri. Totuși, ar trebui să știți că nu întotdeauna cele mai scumpe produse sunt neapărat cele mai bune.

După consultarea cu mulți experți și amatori din domeniul sportului, am dori să vă prezentăm cele mai populare argometre de ciclism de pe piață în acest moment.

1. Ergometru pentru biciclete Kondition BMG-4300

Bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-4300
Vezi prețul

Compact, ușor de instalat, robust și silențios, acest ergometru are un monitor de ritm cardiac și un monitor pentru a verifica valori precum timpul sau distanța și este potrivit pentru persoanele cu o înălțime de 190 centimetri și 100 kg. greutate. Funcționează pentru a trece de la un antrenament moale la unul energetic și pentru a regla treptele de viteză ale motorului în funcție de dezvoltarea fizică pe care corpul o realizează cu practica.

2. Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950

Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950
Vezi prețul

Deși este ușor de asamblat și are o șa ergonomică, nu este nimic mai bun decât cablurile de alimentare pe care le transportă înapoi, piept și brațe în timp ce pedalează și îmbogățește antrenamentul pentru a vedea rezultatele mai repede și pentru a compensa orice creștere a consumului de calorii, acoperire excelentă, robustă, stabilă și ușor de deplasat.

3. Bicicleta Fitness Magnetica Xbike Sportmann

Bicicleta Fitness Magnetica Xbike Sportmann
Vezi prețul

Pliabil cu roți, funcționează fără zgomot, pentru utilizare în orice moment, fără griji. Scaun larg și confortabil. Ecran LCD pentru controlul timpului, distanței, vitezei, caloriilor și ritmului cardiac. Opt niveluri de rezistență variabilă și o mare comoditate pentru a asculta muzică sau pentru a viziona un serial TV sau un film în timpul antrenamentului, ceea ce va spori motivația.

4. Bicicleta magnetica fitness Techfit B36A

Bicicleta magnetica fitness Techfit B36A
Vezi prețul

Aceasta este bicicleta perfectă pentru a te antrena fără să pleci de acasă, deoarece ocupă foarte puțin spațiu și servește la lucrul tuturor grupurilor musculare, în special la picioare. Pedalele antiderapante oferă condiții mai bune de siguranță și stabilitate pentru a activa și întări sistemul cardiovascular, dezvoltând în același timp forță, rezistență, coordonare și flexibilitate. Scaun reglabil pentru orice înălțime.

5. Bicicleta Mecanica Hiton A2 Sparrow

Bicicleta Mecanica Hiton A2 Sparrow
Vezi prețul

Acesta este un model mai ieftin, foarte funcțional, care poate suporta o greutate maximă de 120 kg, ceea ce îl face extrem de stabil. Îl puteți folosi oricând doriți, fără niciun inconvenient, deoarece este foarte ușor de asamblat și după ce îl utilizați, îl puteți plia pentru a-l păstra.

Are un ecran LCD modern încorporat pentru baterii, unde puteți vedea timpul, caloriile, viteza, distanța și multe altele.

Pentru a vă face antrenamentul mai intens și personalizat, acesta are 8 niveluri de rezistență reglabile manual.

6. Ergometru pentru bicicletă Kondition X BC-2100

Bicicleta fitness pliabila Kondition X BC-2100
Vezi prețul

Model pliabil cu rezistență mare până la 8 grade de dificultate, cu care puteți întări mușchii și sistemul cardiovascular.

Datorită designului pe care îl are, va fi ușor de asamblat și pliat. Nu ocupă mult spațiu când este pliat.

Are un afișaj ingenios al bateriei, unde puteți verifica diferite date despre greutate și calorii. Rezistă la încărcări de până la aproximativ 100 kg.

7. Bicicleta fitness magnetica Sporter, pliabila

Bicicleta fitness magnetica Sporter, pliabila
Vezi prețul

Fabricat din metal de înaltă calitate, menține greutatea de până la 110 kg. Acest produs extraordinar are o bază bună care nu va permite ergometrului să se miște în timp ce îl utilizați, iar designul său compact este atât de eficient încât îl puteți depozita sub pat, în spatele gâtului, într-un dulap sau oriunde doriți.

Mânerul, șa și pedalele sunt complet ergonomice, ceea ce vă va permite să vă controlați mai bine antrenamentul.

Nu vă faceți griji cu privire la zgomot, deoarece este extrem de silențios.

8. Bicicleta magnetica B400 Techfit

Bicicleta magnetica B400 Techfit
Vezi prețul

Cu un volant de 7 kg care asigură o rotație lină a pedalei și rezistență magnetică, acesta este un model care va necesita efort și dedicare pentru a obține rezultate excelente.

Acesta este un ergometru economic, robust, stabil, foarte bun. Funcțiile sale digitale includ un senzor de impuls și puteți obține, de asemenea, date despre distanță, calorii consumate, viteza curentă, timpul de rotație.

Poate rezista până la 100 kg. În general, este satisfăcător din punct de vedere al raportului preț-produs.

9. Bicicleta verticala Techfit XB200, pliabila

Techfit XB200, pliabila
Vezi prețul

Design în negru, elegant și izbitor. Cu acest ergometru puteți monitoriza performanța mai eficient, datorită senzorului de ritm cardiac încorporat din ghidon.

Un mare avantaj al acestui model este că manualul de utilizare vine cu imagini care vor facilita instalarea. Are 8 niveluri de rezistență.

Există buze pe suprafețe de susținere din cauciuc și mânere moi și confortabile. Ușor de mutat și nu va fi o dificultate în cazul în care doriți să o faceți.

Puteți citi detaliile antrenamentului pe ecranul LCD, chiar și atunci când întoarceți pedalele.

10. Ergometru pentru bicicletă DHS 2615

PRO DHS 2615
Vezi prețul

Un produs de 10 niveluri de rezistență, cu care poți avea un antrenament complet.

Nu vă veți face griji cu privire la disconfortul scaunului, deoarece este foarte confortabil și ergonomic.

Dacă nu aveți multă experiență cu o bicicletă fitness, acest model vă oferă o mare varietate de programe.

Poate rezista la o greutate maximă a utilizatorului de până la 120 kg.

Recenzii și oferte

Tipuri de ergometre pentru biciclete

Există diferite tipuri de ergometre. Există un antrenor transversal , o bicicleta spinning, precum și o bicicletă magnetică.

Vom încerca să vă prezentăm unele dintre ele, astfel încât să aveți o idee mai clară atunci când faceți alegerea de cumpărare.

Vertical bicicleta fitness

Acestea sunt populare de mult timp și fiecare nou model este echipat cu funcții avansate care îmbunătățesc semnificativ beneficiile antrenamentului.

Bicicletele verticale au mai multe avantaje. Au un preț relativ mai bun decât alte modele. În plus, bicicletele verticale ocupă mult mai puțin spațiu, deoarece sunt pliabile și pot fi ușor depozitate dacă nu aveți mult spațiu în casa dvs.

Există biciclete verticale care nu te obligă să stai nemișcat și să întorci doar pedalele. Când mergeți pe o bicicletă verticală, o puteți profita la maximum. De asemenea, îl puteți conduce într-o poziție verticală, încărcând astfel un grup mai mare de mușchi. Astfel, antrenamentul dvs. este mult mai eficient.

Unul dintre dezavantajele argometrelor verticale pentru biciclete este că scaunele sunt puțin mai incomode. Dacă sunteți un fan al antrenamentelor mai lungi, probabil că veți prefera un alt tip de aparat de exerciții. Acest tip de bicicletă nu este de asemenea recomandat persoanelor în vârstă și celor cu dureri de spate.

Aceste dispozitive au un centru de greutate relativ deplasat, ceea ce înseamnă teoretic că pot deveni instabile dacă apăsați prea tare.

Bicicleta fitness orizontala

Scaunul acestui tip de argometre pentru ciclism oferă un suport excepțional pentru spate și spate, iar poziția înclinată va lua tensiunea din corp și vă va face și mai entuziasmat pentru antrenament.

Scaunul nu este singurul confort pe care îl poate oferi acest ergometru. Spre deosebire de verticală, în care rămâi lipit de mânere și rămâi aplecat înainte, cu acest tip mâinile tale sunt complet libere. Acest lucru vă permite să vizionați televizorul, să citiți o carte, să vorbiți la telefon sau chiar să jucați unele dintre jocurile preferate în timp ce jucați sport.

Cu toate acestea, există persoane care au o părere negativă despre eficacitatea bicicletelor de exercițiu orizontale și cantitatea de calorii arse în comparație cu cele verticale.

Tipuri de rezistență

Una dintre cele mai importante caracteristici ale ergometrelor este rezistența pe care o oferă. Este extrem de important să știți mai multe despre diferitele tipuri pentru a face o achiziție mai reușită.

În funcție de gradul de rezistență, rezultatele vor fi diferite. Cu cât te provocezi mai mult, cu atât va fi mai mare efectul acesta asupra corpului tău. Amintiți-vă, totuși, că sarcina și durata antrenamentului ar trebui să crească treptat pentru a nu vă răni corpul.

Pentru a simula senzația de a merge pe o bicicletă rutieră reală, majoritatea bicicletelor de exerciții statice oferă diferite niveluri de rezistență la pedală.

Piața oferă o gamă largă de biciclete fitness care utilizează sisteme de frână cu contact direct sau magnetic. Toate oferă, de asemenea, grade de rezistență reglabile. De aceea, atunci când alegeți aparatul, este important să fiți atenți la cât este.

Stabilitate

Stabilitatea este o parte foarte importantă în alegerea unei biciclete de antrenament. Cu cât este mai greu, cu atât este mai rezistent în timpul antrenamentului. Roata pe care o alegeți ar trebui să fie masivă și puternică. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să vă faceți griji că este posibil să nu vă țină sau să nu se agite în timpul exercițiului. Prin urmare, urmăriți cu atenție înainte de a face o achiziție.

Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart