Cele mai bune Bratari fitness

Împreună cu succesul smartphone-urilor, din ce în ce mai multe modele de bratari fitness apar cu mai multe funcții care oferă informații ușor de citit de pe un smartphone. Există însă tot mai multe ceasuri inteligente cu ecran tactil care au un procesor și o varietate de aplicații care servesc și pentru a urmări activitatea fizică sub formă de ceasuri sportive.

Companii precum Samsung creează ceasuri cu un monitor de ritm cardiac integrat care au aceeași funcție de mult timp. Dar oamenii devin din ce în ce mai pretențioși și caută bratari fitness și ceasuri sport de care să beneficieze mai mult. În prezent există o mare varietate de modele cu multe caracteristici din care să alegeți. Acest ghid își propune să prezinte o selecție a celor mai bune bratari fitness și ceasuri sport de bună calitate, indiferent dacă este vorba de modele ieftine sau scumpe.

Compararea celor mai bune bratari fitness

Mai jos puteți vedea un rezumat al caracteristicilor mai multor modele, care reprezintă o alegere foarte bună pentru utilizatorul mediu. Dacă doriți un ceas sau o brățară pentru o utilizare mai specifică, puteți citi în detaliu descrierile pentru fiecare model de mai jos.

1. Bratara fitness Xiaomi Mi Band 3

Actualizarea Mi Band 3 are anumite avantaje față de Mi Band 2, începând cu un design exterior mai atent. Are un ecran tactil OLED monocrom cu dimensiuni de 128 × 80 pixeli. Potrivit Xiaomi, bateria permite până la 20 de zile de utilizare, asociată cu Android 4.4 și versiuni ulterioare sau iOS 9.0 și versiuni ulterioare prin Bluetooth 4.2. Compania a îmbunătățit algoritmii de urmărire a exercițiilor, făcându-l mai fiabil și mai precis prin adăugarea unui pedometru îmbunătățit și a unui senzor de ritm cardiac. Acest model de bratara fitness vă permite să monitorizați toate tipurile de exerciții, inclusiv înotul, plus notificări ale apelurilor primite, informații despre vreme, rezistență la apă până la 50 de metri, calorii arse și multe altele.

2. Bratara fitness Huawei Band 2 Pro

Band 2 Pro de la Huawei este o bratara fitness cu tot ce aveți nevoie pentru a urmări tot felul de exerciții. Include caracteristici: GPS, Bluetooth pentru conexiune telefonică, ritm cardiac, accelerometru și rezistență la apă până la 50 de metri, astfel încât poate fi folosit pentru alergare, înot, numărare pași, urmărire somn și multe altele. Huawei este responsabil pentru includerea aplicațiilor necesare pentru toate tipurile de exerciții, iar informațiile sunt disponibile printr-o aplicație pentru Android 4.4 și iOS 8.0 sau o versiune ulterioară. Are o baterie de 100 mAh care oferă energie până la 21 de zile și un afișaj PMOLED. Aceasta este cea mai precisă bratara fitness din punct de vedere al raportului calitate-preț.

3. Bratara fitness Xiaomi Mi Band 4

Bratara fitness Mi Band 4 de la Xiaomi are un ecran AMOLED color de 120 x 240 pixeli, un producător păstrează același design Mi Band 3. Brățara cu curea poate fi îndepărtată pentru a fi înlocuită cu o altă culoare la alegere. Acesta este un model rezistent la apă cu o durabilitate de până la 50 de metri, o baterie de 135mAh care durează până la 20 de zile.

Xiaomi îmbunătățește activitățile care vă permit să urmăriți 6 moduri de antrenament: bandă de alergat, exerciții fizice, jogging, înot, ciclism, mers pe jos, în plus, vă permite să vă urmăriți somnul, afișați notificări sau alarme. Aceasta este o bratara fitness foarte funcțională și la prețuri accesibile.

4. Bratara fitness Samsung Gear Fit 2 Pro

Gear FIT2 Pro este o bratara fitness pregătită pentru toate sporturile. Echipat cu accelerometre, barometru și senzor de ritm cardiac. Designul său este o brățară ușoară și îngustă în comparație cu ceasurile inteligente Samsung, cum ar fi Gear Sport, care îl face dominant cu ecranul său AMOLED de 1,5 inci cu o rezoluție de 216 x 432 pixeli.

Impermeabil cu suporturi de până la 50 de metri adâncime. În ceea ce privește conectivitatea, Bluetooth, Wi-Fi și GPS. Bateria este de 200 mAh, care durează câteva zile de utilizare normală sau câteva ore de utilizare cu GPS. Durează aproximativ 90 de minute pentru a fi încărcată complet utilizând USB 3.0.

Acest model nu este un ceas inteligent, deoarece funcționalitatea sa este concentrată în totalitate pe activitatea fizică, iar alegerea aplicațiilor care pot fi instalate pe brățară sau pe telefon este limitată. Puteți selecta doar aplicații orientate către anumite activități sportive. Bratara fitness include un senzor de ritm cardiac pentru a fi utilizat pentru a monitoriza starea de sănătate. Deși este compatibil cu iOS, funcționalitatea sa cu acest sistem de operare este mai limitată. Spațiul său de 4 GB poate fi folosit pentru a stoca muzică.

Acest model este o opțiune mai ieftină decât celelalte oferite de Samsung. Potrivit pentru cei care doresc ca un ceas inteligent să fie folosit numai în scopuri sportive.

5. Garmin Forerunner 245, GPS

Forunner 235 este unul dintre cele mai interesante ceasuri sport cu performanțe bune și preț competitiv. Deși poate fi puțin gros, este ușor și cântărește doar 42 de grame. Include un afișaj color de 1,23 inci cu o rezoluție de 215 x 180 pixeli, care este perfect vizibil la lumina zilei și include o curea din silicon.

Există funcții pentru alergare, GPS, distanța parcursă și ciclism. Informațiile colectate de acest dispozitiv sunt destul de exacte. Senzorul de ritm cardiac nu este la fel de precis în comparație cu ceasurile mai scumpe precum Fenix ​​5, dar este destul de satisfăcător să urmărești activitatea la un nivel neprofesional. Primește notificări de la smartphone-ul asociat și bateria durează aproximativ o săptămână de utilizare normală.

6. Bratara fitness Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3 este o evoluție a Charge 2 cu un ecran mai mare și destul de sensibil la atingere. Bratara fitness foarte ușoară și confortabilă de purtat.

Există Bluetooth 4.2 pentru asocierea cu un smartphone, care trebuie conectat în timp ce rulează, deoarece modelul său nu are GPS. Designul a fost, de asemenea, îmbunătățit pentru a permite rezistența la apă până la 50 de metri adâncime.

Aplicația Fitbit pentru instalarea unui smartphone este în continuare cel mai bun lucru pe care îl puteți folosi cu bratara fitness. Bateria poate dura aproximativ o săptămână. Puteți primi notificări, puteți utiliza alarme, puteți număra pași și calorii, calitatea somnului, chiar și timpul total de somn și puteți măsura ritmul cardiac.

7. Bratara fitness Garmin Vivosmart 4

Bratara Vivosmart 4 de la producător Garmin îmbunătățește modelul anterior prin adăugarea unui senzor mai precisă a frecvenței cardiace, și include un pulsoximetru pentru a citi saturația de oxigen arteriala. Compania îmbunătățește, de asemenea, senzorii de alimetru și accelerometru pentru a fi mai exacți în diferite activități sportive. Această bratara fitness este fabricată din aluminiu cu o curea din silicon. Impermeabil, deci poate fi folosit pentru exerciții de înot. Are un ecran monocrom OLED cu o rezoluție de 48 × 128 pixeli.

8. Ceas smartwatch Fitbit Versa 2, NFC

Fitbit Versa Lite este versiunea ușoară a modelului Versa, păstrând în același timp același design. Are un ecran tactil LED de 1,34 inch cu o rezoluție de 300 × 300 pixeli. Ceasul este rezistent la apă și poate rezista la adâncimi de până la 50 de metri.

Printre cele mai notabile caracteristici se numără autonomia bună a bateriei, care durează până la patru zile. De asemenea, are conectivitate Wi-Fi și Bluetooth 4.1, dar acest model nu are conectivitate GPS și NFC în comparație cu versiunea completă a Versa. Poate fi folosit pentru o mare varietate de sporturi și activități, precum ciclism, sporturi în aer liber, interioare și statice, monitorizarea somnului și ritmul cardiac.

9. Ceas smartwatch Polar M430, GPS, HR

Ceasul sport Polar M430 este un model care îmbunătățește Polar M400 cu un sistem de poziționare GPS, adăugând în același timp un senzor de ritm cardiac. Designul său exterior este similar cu modelul anterior, fiind ușor mai gros, dar gros de doar 12 mm, în linie cu acest tip de ceas sport. Are cinci butoane pentru control și un ecran monocrom de 1,3 inci cu o rezoluție de 120 x 120 pixeli.

Când vă urmăriți smartphone-ul, software-ul vă permite să monitorizați diverse sporturi și activități, inclusiv monitorizarea somnului, pentru a ști cât de bine ați dormit. De asemenea, este capabil să estimeze cantitatea de oxigen consumată.

Bateria sa de 240 mAh oferă autonomie normală. Polar promite până la trei săptămâni de utilizare doar ca ceas și până la 8 ore de antrenament cu GPS și senzor de ritm cardiac inclus. Ecranul său monocrom este suficient de mare pentru a permite citirea ușoară a numerelor. Fără îndoială, va fi un ceas sport ideal pentru cei care vor să îl reîncarce des.

Cum să conectezi o bratara fitness?

De obicei, configurarea majorității bratarilor fitness este simplă și nu va dura mult timp pentru a începe.

Dacă ați comandat online, este indicat să despachetați pachetul primit pentru a vă asigura că bratara fitness pe care ați cumpărat-o este puternică și nu este ruptă în timpul transportului. Odată ce cele de mai sus sunt confirmate, trebuie să descărcați o aplicație pe smartphone. De obicei, puteți găsi această aplicație în Play Store, Apple Store sau, în multe cazuri, este posibil să o descărcați scanând codul QR al cutiei originale a produsului.

Odată ce aplicația este descărcată, urmând instrucțiunile, trebuie doar să găsiți noua bratara fitness și să o conectați la aplicație. La setările inițiale veți pune date legate de vârsta, înălțimea, greutatea etc., astfel încât brățara să știe cu ce parametri ar trebui să lucreze. De acum înainte, vă puteți bucura de multe funcții preconfigurate și de altele care nu au fost încă configurate.

Care sunt cele 2 cele mai vândute bratari fitness?

Emag a devenit destul de popular în Romania și, deoarece oferă o selecție bună de bratari fitness, este important să rețineți cele mai bine vândute modele de pe site. Veți vedea, de asemenea, că ați mai văzut câteva dintre ele.

Sunt bune bratarile fitness ieftine?

După cum sa menționat mai sus, vă recomandăm ca atunci când alegeți o bratara fitness să vă familiarizați cu cele mai noi modele.

Ce bratara fitness să cumperi?

Bratarile fitness, numite și brățări inteligente, au devenit rapid foarte populare, la fel ca și alte dispozitive, cum ar fi smart TV box-urile. Cu siguranță, aceste brățări inteligente fac din sănătate, sport și tehnologie o combinație foarte bună. De asemenea, este important să cunoașteți cele mai bune modele de pe piață pentru a estima câți bani să cheltuiți.

În concluzie, comparația pe care am făcut-o, pentru alegerea celei mai bune bratari fitness, vom spune că unele dintre modele nu sunt foarte celebre, dar cu caracteristici foarte bune. Trebuie să adăugăm că toate au caracteristici foarte similare, ceea ce face alegerea complicată.

Fără îndoială, cel mai mare factor în alegerea unei bratari fitness este designul, care are și aplicațiile cu care funcționează. Este adevărat că există multe modele atractive, deci totul depinde de preferințele și culorile disponibile. În plus față de design, este necesar să se ia în considerare faptul că fiecare model funcționează cu aplicații diferite, iar unele au mai multe caracteristici sau lucrează cu ele este mai simplu.

Trebuie să știți că opiniile lui Emag nu sunt înșelătoare și vă pot ajuta să alegeți o bratara fitness. Și, în concluzie, putem spune că acestea sunt brățări inteligente care au o calitate incredibilă și mai mult având în vedere prețul lor accesibil.

Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart