6 Cele mai bune gratare carbuni România

Recent m-am mutat într-un cartier nou și unul dintre lucrurile pe care îmi place să le împărtășesc familiei mele este un grătar delicios de casă în weekend. Cu toate acestea, nu am avut un gratar carbuni înainte, deoarece am folosit cel oferit de generația mai veche.

Pentru a nu lăsa tradiția în urmă, am cumpărat cel mai bun gratar de cărbune și, din moment ce l-am folosit, pot spune că carnea și legumele au o aromă naturală foarte bogată. În plus, soția mea este activistă de mediu și era îngrijorată de a avea un grătar cu gaz, știți, despre poluanții adăugați, adăugând pericolul de contact cu copiii.

Puțini au fost implicați în accidente cauzate de buteliile de gaz și suntem foarte atenți în acest sens. Experiența mea a fost foarte satisfăcătoare și aș dori să vă împărtășesc cinci produse într-o listă prietenoasă.

Care este cel mai bun gratare carbuni?

Unul dintre cei mai importanți factori la care m-am gândit înainte de a cumpăra acest produs a fost dimensiunea, întrucât am vrut doar să-l pun în grădină. Am un model moderat de mare, cu o suprafață standard pentru a pregăti mâncarea pentru o familie de patru persoane.

Asigurați-vă că luați în considerare costul și ușurința curățării oferite de produsul însuși. Piața de grătar este foarte diversă, unele sunt chiar impermeabile și vin cu un ventilator. În lista noastră veți găsi modele pentru toate nevoile, la un preț accesibil și bun.

1. Gratar carbuni Longhorn JS-33950

Ideal pentru casa ta

Bucurați-vă de o după-amiază mai plăcută folosind acest grătar uimitor, creat special pentru acei utilizatori care caută longevitate în timp. Aprinderea este foarte simplă.

Acest model are un capac pentru prepararea mai rapidă și mai completă a alimentelor. Este fabricat din oțel și oferă o estetică impecabilă pentru a vă decora curtea.

2. Gratar carbuni LANDMANN 11429

Oferiți o culoare și o aromă mai bune cărnii

Brevetat cu un nivel ridicat de tehnologie, acest grătar din oțel vă va oferi o satisfacție completă și sigură, permițându-vă să controlați temperatura în timpul grătarului.

Grila este fabricată din oțel emailat, concepută pentru a oferi confort în aplicarea sa datorită structurii sale ergonomice. Acest model are o supapă de control, precum și o masă laterală mobilă, unde puteți tăia imediat mâncarea.

3. Gratar carbuni vidaXL

Raport calitate-preț excelent

Căutați un mediu sau ceva mai ușor? Acum, cu flexibilitatea acestui produs, puteți regla distanța grătarului la foc, astfel încât să se coacă ușor la diferite înălțimi pentru a obține arome și culori diferite.

Ce se întâmplă dacă plouă sau doar trebuie să mutați dispozitivul? Nu vă faceți griji, deși este suficient de mare, acest grătar are roți integrate cu care îl puteți muta cu ușurință.

4. Gratar carbuni GrillChef

Asamblare ușoară

Ușor de asamblat, această opțiune este excelentă pentru cei care manipulează scule. Construcția sa excelentă este realizată din fontă, ceea ce ne va permite să ne bucurăm mult timp de un grătar fierbinte.

5. Gratar carbuni Dorado LANDMANN

Bucurați-vă de acest gust bogat de fum

Nu numai că veți oferi exteriorului casei dvs. un aspect atrăgător și frumos cu acest grătar de cărbune, dar vă puteți bucura și de mâncare gătită direct pe fum, care conferă o textură mai uniformă și un gust unic.

Regulatorul său de temperatură este ideal pentru controlul focului și fumului, în plus, deoarece carnea nu este în contact direct cu flăcările, vă puteți distra fără a fi nevoie să monitorizați în permanență mâncarea.

6. Gratar carbuni ceramic LANDMANN

Simțiți-vă ca la Hollywood

Simțiți-vă protagonistul unui film de la Hollywood plasând acest produs în casa dvs., iar designul său atractiv, luxos și impecabil include accesorii ceramice, cum ar fi capacul său – care acționează și ca un paravânt.

Producția sa inteligentă îi permite să fie echipamente pliabile pentru un confort mai mare și ușurință în utilizare. Proiectați cu masă de tăiat și mai ușor de adăugat condimente și grilă de oțel reglabilă.

Care sunt tipurile de grătare cu cărbune?

Portabil

Această opțiune este cea mai ieftină de pe piață și este de obicei preferată de cei care caută un grătar portabil de camping datorită dimensiunilor mici. Cu toate acestea, grătarul său este foarte mic, este convenabil pentru puțini oameni. Capacitatea sa de gătit este mai bună pentru alimentele care necesită un timp de gătit mai scurt.

Pentru fumat

Acest model, spre deosebire de cel anterior, oferă un grătar mai mare pentru a găti mai confortabil și pentru mai multe persoane. Structura sa îl face ideal pentru alimentele care necesită o gătire mai puțin directă și mai lentă. Le conferă gustul caracteristic de fum. Aceste grătare costă de obicei puțin mai mult decât cele portabile.

Tip ceramică

Ideal pentru gătit o mare varietate de rețete și diferite tipuri de alimente; Reușește să conțină mai bine fumul și căldura, datorită designului său compact. Se încălzește rapid, stocând eficient temperatura chiar și pentru gătit, dar la un preț mai mare decât cele două modele anterioare.

Ce trebuie să știți înainte de a face o achiziție?

Preț

Prețul este important pentru consumator. În această etapă, este important să știm că prețul variază în funcție de dimensiune. Cu cât este mai mare, cu atât este mai scumpă.

Mărimea

Dimensiunea depinde de utilizare dacă sunteți în căutarea a ceva pentru condițiile de casă sau pentru a merge la camping. Nu uitați să luați în considerare câte persoane veți găti: aceasta determină dimensiunea grătarului de gătit de care veți avea nevoie.

Scopuri de gătit

Pentru mai multe alimente gourmet, opțiunea tradițională nu ar fi foarte convenabilă. Luați un tip ceramic sau unul portabil pentru o mai mare flexibilitate în rețete și gătit.

Controlul temperaturii

În acest aspect, este crucial să aveți un capac bun și mai multe regulatoare care permit oxigenului să intre și să iasă în mod corespunzător pentru un control mai bun al temperaturii.

Usor de curatat

Acest factor este esențial dacă nu doriți să petreceți ore înainte de a începe să coaceți. Curățați-l ușor și, dacă aveți un colector de cenușă, câștigați mai multe puncte.

Durabilitate

Adăugați încă un nivel și obțineți un produs cu materiale de calitate pe care le veți folosi timp de mulți ani.

Siguranță

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte, mai ales dacă aveți copii mici. Citiți instrucțiunile furnizate de marcă pentru a evita greșelile.

Caracteristici și accesorii

  • Grătar de calitate Toate grătarele pentru grătar cu cărbune vin, dar calitatea lor face o mare diferență în cât de durabil și util va fi produsul.
  • Mai multe secțiuni: Unele produse cu dimensiuni mai mari de gătit oferă mai multe secțiuni, astfel încât să puteți găti alimente diferite la diferite niveluri de căldură în același timp.
  • Reglabil: Unele produse includ această caracteristică, care vă permite să reglați distanța grătarului cu cărbune.
  • Termometru: Acest factor este important pentru a cunoaște temperatura și, astfel, pentru a obține rezultate mai bune, cunoscând temperatura pe care o căutați.
  • Grilă în formă de V: ideală pentru gătit coaste de porc sau aripi de pui, deoarece le ține mai ușor.
  • Colector de cenușă: un accesoriu foarte util, care face procesul de curățare mult mai ușor.
Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart