Top 10 Cele mai bune masini de paine

Îți place pâinea? Vă este greu să îl pregătiți în mod tradițional? Dacă nu vă place să plătiți pentru pâine scumpă și nu atât de gustoasă, cu siguranță aveți nevoie de o masina de paine cât mai curând posibil.

Pentru a cumpăra cea mai buna masina de paine de pe piață, trebuie mai întâi să analizați ce doriți de la acest aparat, să examinați modelele disponibile pe piață, să le comparați caracteristicile și să verificați în cele din urmă prețurile pentru a vedea care dintre modele se potrivește bugetului dvs.

Rețineți că cumpărarea unei brutării poate fi considerată, în general, o cheltuială. Dar dacă obțineți dispozitivul potrivit care să vă satisfacă așteptările și să vă îndeplinească capacitățile financiare, puteți calcula banii pe care îi veți economisi, cel puțin doi ani, de la a nu cumpăra pâine din magazin. În cele din urmă, aceasta nu este o cheltuială, ci o investiție! Dar pentru a cumpăra unul, trebuie să fiți clar cu privire la motivațiile și prioritățile dvs.

Care este cea mai buna masina de paine?

Pentru a cumpăra cea mai buna masina de paine, este important să analizați care vor fi prioritățile dvs. culinare și ce veți face cel mai bine cu aceste caracteristici.

Trebuie să faceți comparații cu modelele disponibile și să luați o decizie în funcție de nevoile și bugetul dvs.

Mărcile sunt adesea sinonime cu calitatea, dar trebuie și să fii cu ochii pe buzunar. Idealul ar fi să alegeți o masina de paine ușor de utilizat, care să nu vă complice viața și să vă faceți treaba perfect și să nu vă încurcați cu portofelul.

Vezi lista celor mai bune brutării de pe piață pe care ți le-am pregătit. Una dintre ele este cu siguranță cea pe care o căutați.

1. Masina de paine Tefal Pain & Delices

Multe programe pentru diferite rețete

Vei fi foarte fericit să cumperi această masina de paine automată și multifuncțională, care are programe: pâine, produse de patiserie, gem, pizza și paste făinoase.

Un total de 20 de programe de lucru sunt disponibile cu această mașină, care pot fi selectate de pe panoul LCD iluminat. Este ușor să controlați tipul de aluat pe care doriți să îl faceți și gradul de coacere a pâinii.

Carcasa din oțel inoxidabil este durabilă și pregătirea poate fi verificată prin fereastră. Matricea cu suprafață antiaderentă fără teflon este foarte ușor de curățat, la fel se poate spune și pentru agitatoarele, care nu conțin substanțe chimice dăunătoare.

Este o mașină funcțională și foarte ușor de utilizat, curățat, depozitat și mai ales pentru a pregăti alimente mai sănătoase și mai sigure.

Este o opțiune foarte bună pentru un cadou de familie, deoarece dimineața pâinea proaspăt coaptă cu cei mai speciali oameni este o modalitate de a arăta dragoste și de a începe ziua cu cea mai bună energie.

2. Masina de paine Tefal Bread of the World

Cu trei niveluri de prăjire a crustei

Brutăria de acasă a lui Tefal este ca un miracol cu ​​o funcționalitate excelentă care vă va salva o mulțime de dureri de cap. Această masina de paine are o excelentă valoare pentru bani și este disponibilă în negru.

Acesta este un produs de înaltă performanță care funcționează cu o putere de 1600 de wați și în opinia celor care au cumpărat deja această masina de paine este un dispozitiv de calitate cu tăvi rezistente care nu se deformează în timpul utilizării. Este ideal pentru prepararea oricărui tip de pâine.

Cu acest model puteți pregăti o varietate de pâine: baghete, baghete dulci, baghete, pâine de bază, pâine franceză, pâine dulce, pâine rapidă, fără gluten, fără sare, omega 3, gătit simplu, tort, gem, aluat și chiar Pasta! Produsul vine cu 19 tipuri diferite de programe pentru a le pregăti.

Această masina de paine Tefal are o funcție de întreținere la cald. Puteți păstra pâinea caldă timp de o oră dacă doriți să o serviți caldă pe masă.

Utilizați trei niveluri de coacere a crustei. Brutăria oferă o coacere uniformă, care evită arsurile enervante ale pâinii. Aceasta este o calitate care nu este comună pentru multe alte brutării. Rețineți că este un aparat înalt și lung pentru care trebuie să aveți suficient spațiu în bucătărie.

Brutaria este echipata cu doua agitatoare care se amesteca perfect. Acesta este un echipament de mare capacitate care vă permite să coaceți pâine de diferite dimensiuni, nu doar pâine tradițională.

Dacă sunteți gata să efectuați această investiție în schimbul unui produs excelent, nu căutați mai departe. Achiziția dvs. va include o carte de rețete care vine împreună cu kitul.

3. Masina de paine Rommelsbacher

Inteligent

Mașina de pâine Rommelsbacher este inclusă în grupul celor mai bune brutării de pe piață. Este inteligent și complet automat, în opinia celor care au deja unul, prețul este o investiție pe termen lung.

Așa cum se întâmplă adesea cu acest brand, acesta este un produs de cea mai înaltă clasă. Cu materiale rezistente la utilizare, calitate bună, gamă profesională, modelul este disponibil în oțel inoxidabil, alb-negru.

Panificația Rommelsbacher are un total de 13 moduri pre-programate pe care le puteți folosi oricând doriți, inclusiv moduri precum: brioșă, fără gluten și chiar modul gem.

Echipamentul consumă puțină energie, pregătește pâinea în trei dimensiuni diferite și include trei grade de întunecare a crustei. Are un cronometru programabil de până la 13 ore și un ecran funcțional.

Acesta este cu siguranță un dispozitiv de calitate, al cărui preț te poate face să te gândești înainte de a comanda, dar cei care l-au cumpărat deja sunt de părere că merită fiecare bănuț.

Dacă doriți să intrați în lumea brutăriilor și bugetul dvs. o permite, atunci aceasta este o opțiune care poate fi foarte interesantă.

4. Masina de paine Studio Casa French Taste Blackline Family BM1401B

Ușor de utilizat și ușor de curățat

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de pâine ieftin, cu aceleași caracteristici ca cele oferite de cele mai renumite mărci, atunci această masina de paine poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

Acest model vine cu 12 programe de gătit presetate, temporizator digital, ecran LCD pentru controlul funcției. Funcționează cu o putere de 800 de wați, ceea ce permite economii de energie.

Este o masina de paine complet automată: amestecă și frământă, coace pâinea și are capacitatea de a reține căldura. Acest model are un ghid de bază care oferă instrucțiuni într-un mod simplu.

Mașina are și un capac cu un strat antiaderent cu fereastră, corp din oțel inoxidabil și plastic, cârlig de frământare, lingură, picioare antiderapante. Tava este sigură pentru mașina de spălat vase. Potrivit celor care au deja modelul, este ușor de utilizat și ușor de curățat.

Cu acest aparat puteți face pâine, cu rezultate bune, rețete fără gluten sau tradiționale: biscuiți, pâine, pizza; Are chiar și o funcție de preparare a gemului și iaurtului. Cu acest model puteți coace până la 1 kg de pâine.

5. Masina de paine Russell Hobbs Classics 18036-56

Cu afișaj digital și semnal sonor

La fel ca alte dispozitive similare, dacă facem comparații, vom constata că această masina de paine are 12 programe, cu peste 10 combinații posibile pentru prepararea pâinii, are o funcție rapidă de gătit, tăvi de tort și doar aluat.

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale acestei mașini de pâine este prelucrarea completă electronică, cu ajutorul căreia puteți regla nivelul de coacere și cantitatea de aluat care va fi folosită la prepararea pâinii.

Mașina de pâine Russell Hobbs are o funcție rapidă de gătit și un cronometru. Are o capacitate de 1000 de grame și este disponibil pe piață la un preț redus în alb.

6. Masina de paine Heinner hbm-900whbk

Funcțional și divers

Una dintre cele mai interesante calități ale masina de paine, care provine de la marca Heinner, este funcționalitatea și designul său, care permit realizarea unei varietăți de pâini în diferite forme și dimensiuni.

Dacă facem o comparație, acesta este un dispozitiv cu caracteristici similare celorlalte mașini de pe piață. Are un start programabil, 12 programe de pâine diferite, un ecran care îi controlează funcțiile și chiar o memorie în cazul unei întreruperi de curent.

O altă caracteristică care îi place consumatorilor este dimensiunea tăvii de pâine. Această masina de paine are trei grade diferite de întunecare.

Odată cu achiziționarea acestui produs, producătorul oferă o lingură de măsurare, pahar de măsurare și cârlig pentru a scoate agitatorul.

Dacă sunteți în căutarea unui produs divers, care are un preț bun, aceasta este o opțiune pe care ar trebui să o luați în considerare cu atenție.

7. Masina de copt paine Domo

11 programe de formare diferite

Dacă sunteți în căutarea unui aliat autentic în bucătărie, cu siguranță acest aparat poate îndeplini orice așteptare de pâine bună cu rezultate perfecte, incomparabile.

Forma de copt este puțin mai lungă decât alte brutării pentru a obține aceeași formă de pâine care poate fi cumpărată în magazine. Marea diferență este că prepararea propriei pâini vă permite să adăugați, să aruncați și să controlați calitatea și cantitatea de ingrediente pe care le preferați în fiecare rețetă.

Se curăță foarte ușor, deoarece tava este fabricată din materiale speciale pentru a evita lipirea aluatului în timpul pregătirii. Ca să nu mai vorbim că eficiența sa energetică este de clasa A și economisește la factura de energie electrică.

Cu lingurile de măsurare, panoul de control și fereastra de observare puteți rula unul dintre cele 11 programe, puteți monitoriza cu atenție procesul sau îl puteți lăsa complet până când pâinea atinge nivelul crustei aurii coapte și gata de mâncare.

8. Masina de paine Tefal Pain Plaisir

Include o garanție de 24 de luni

Lubitorii de prăjituri de Paște se pot bucura de o versiune delicioasă cu stafide, iar apoi pot însoți cina cu covrigi delicioși, proaspăt coapte și calzi, datorită acestei mașini grozave, care are și programe pentru iaurt și multe altele.

Cele 17 programe de lucru pot fi ajustate astfel încât să puteți frământa și coace pâine noaptea și să luați un mic dejun cald dimineața.

Această mașină neagră sofisticată și elegantă este intuitivă de utilizat și atât de ieftină încât merită cel mai bun loc în comparație cu costurile și beneficiile acestor accesorii de bucătărie.

Cu dozator și tavă detașabilă, menține greutatea de 1 kg și funcția de reținere a căldurii timp de 15 minute, fără consum de energie. Poate returna procesul atunci când curentul se stinge.

Mașina este ușor de utilizat, tava detașabilă este sigură pentru mașina de spălat vase, iar panoul de control este ușor de programat la fiecare etapă a procesului, chiar și gradul de întunecare a crustei, după cum preferați: deschis, mediu, întunecat.

9. Masina de paine Livoo

Timer și alte funcții complementare

Acest aparat de pâine este, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece îndeplinește tot ceea ce promite: frământă ingredientele dulciurilor, murăturilor, pâinii rustice, biscuiților, prăjiturilor, brioșelor și multe altele. Grad ajustabil de întunecare.

Tava detașabilă din aluminiu este super eficientă pentru a îndeplini funcția de amestecare, frământare și coacere, iar panoul de control permite efectuarea setărilor cu 12 programe prestabilite pentru a efectua mai multe funcții și sarcini.

Cu o capacitate de 0.9 kg greutate, amestecați, frământați și coaceți la momentul potrivit.

10. Masina de facut paine Zass ZBM 03

Puteți menține pâinea caldă până

Cu o capacitate de frământare și coacere de până la 1,5 kg de ingrediente, mașina este foarte accesibilă și oferă 15 programe de operare pentru prepararea rețetelor fără gluten și o mare varietate de pâini care pot fi gata pentru consum în aproximativ 3 ore.

Ecranul de control permite programarea, care include frământarea, creșterea și coacerea pe timp de noapte, pentru un mic dejun delicios cu pâine fierbinte, pufoasă și moale.

Capacul superior are o fereastră care vă permite să monitorizați starea în timpul gătitului și prăjirii crustei. Când pâinea este gata, aparatul se va opri și va menține pâinea caldă timp de o oră.

Forma de teflon a vasului de copt previne lipirea sau arderea și este ușor de curățat. Există accesorii pentru dozarea și măsurarea ingredientelor cu precizie pentru a obține rezultate excelente.

Cu siguranță, veți simți că aveți o mini masina de paine de casă atunci când vă treziți și simțiți aroma bogată a pâinii în toată casa. Pâine fără aditivi chimici și grăsimi nocive, ideală pentru pregătirea unui mic dejun bogat și sănătos.

De ce să folosești o masina de paine?

Totul depinde de preferințele tale. Cu toate acestea, aceste brutării sunt mașini concepute pentru persoanele cărora le place să se bucure de pâine de casă, dar nu au nici timpul, nici răbdarea de a petrece câteva ore pe zi frământând sau coacând.

Mămicile care muncesc merită o atenție specială, deoarece sunt și gospodine. Trebuie să aibă grijă de munca lor, să aibă grijă de copiii lor, să pregătească mâncare, prăjituri și deserturi, adesea să aibă grijă de soții lor, iar ziua este doar 24 de ore pentru toate acestea! Apoi, pentru ei, o masina de paine care le rezolvă mai multe probleme va fi de mare folos.

Mașina de pâine se dovedește, de asemenea, a fi un echipament util pentru acele persoane care sunt alergice la gluten sau au instrucțiuni speciale în dieta lor, deoarece multe dintre aceste mașini au funcții diferite, în special pentru nevoile acestor oameni.

Deci, dacă vă aflați în unele dintre aceste trei grupuri de oameni, o masina de paine nu va fi un lucru rău. Există și alți factori care fac aceste mașini cu adevărat utile. Aici, menționăm unii dintre voi.

Ușor de utilizat, ușor de curățat

Folosirea unui aparat de pâine îți face viața, munca și mult mai mult decât ușor, practic și funcțional. Majoritatea brutăriilor funcționează turnând toate ingredientele simultan, nici nu trebuie să dizolvați drojdia. Închideți capacul pentru a începe gătitul.

Când ați terminat, va trebui să curățați atât interiorul, cât și agitatorul. Și cu puțin efort, credeți-vă că echipamentul este din nou complet curat. Acesta este un mare avantaj.

Timp mai mic de frământare

În timp ce amestecați ingredientele pentru a frământa pâinea, pe care o preparați în mod tradițional poate dura cel puțin 20 de minute. Și atât, dacă doriți să așteptați ca aluatul să crească. Cu brutăria aveți totul în cinci minute, deoarece aceasta este o mașină special concepută pentru asta.

În plus, pâinea de la masina de paine nu va fi inferioară pâinii frământate și coapte în mod tradițional, ambele au textură, calitate și aromă excelente, dacă puneți ingredientele potrivite și în cantitățile potrivite.

Deci, dacă sunteți unul dintre acei oameni care au puțin timp de dedicat artelor culinare, sau poate puțină răbdare pentru arta frământării și coacerii, cel mai bun lucru este că vă gândiți la o masina de paine bună care nu vă complică viața ..

Pâinea se umflă mai mult și textura este mai fină

Există unele prejudecăți pe care tradiționaliștii le au despre brutării, dar toate sunt mituri pure. Știm că nu vom schimba modul de gândire al celor care preferă modul tradițional, dar este sigur că brutăria oferă avantaje pe care doar profesioniștii le obțin cu aluatul de pâine la îndemână.

În primul rând, mixerele de frământat pe mașinile de pâine fac o treabă mai uniformă decât o puteți face cu propriile mâini, deci este nevoie de mult timp pentru a face un aluat bun.

Pâinea tradițională făcută manual are uneori o textură mai aspră, în schimb uniformitatea mișcărilor mașinii de frământat, care are agitatoare încorporate, face ca aluatul să crească puțin mai mult și textura mai moale și mai fină.

panasonic

Este necesară o atenție minimă

Când preparați pâinea în mod tradițional, trebuie să fiți conștienți de ceea ce faceți: amestecarea ingredientelor, frământarea, obținerea texturii dorite, lăsând-o să crească până când crește, urmăriți cum crește aluatul, introduceți-l în cuptor, verificați temperatura și că totul este în ed. Aceasta este o lucrare foarte detaliată! Cu o masina de paine uiți de toate acestea.

Nu este necesar să monitorizați temperatura sau să modificați viteza de amestecare. Nu este nevoie să lubrifiați vasul, deoarece brutarul are grijă automat de toate aceste detalii. Fără îndoială, Bakery este o mașinărie care este foarte utilă în bucătărie.

Au temporizatoare utile

Un alt mare avantaj al brutăriilor este că multe dintre funcțiile lor pot fi controlate cu temporizatoare, care sunt extrem de utile pentru utilizarea corectă a mașinii.

Puteți programa o oră pentru frământare sau prepararea pâinii, puteți chiar să setați cronometrul să funcționeze noaptea în timp ce dormiți, iar dimineața vă treziți cu un mic dejun cald și o aromă delicioasă în toată casa.

Deci, cu o masina de paine, nu veți petrece ore în șir acasă în fața cuptorului uitându-vă la pâine, așa cum se întâmplă cu tivul tradițional. Puteți merge la serviciu, să urmăriți filme sau să faceți cumpărături în supermarket după ce ați programat mașina astfel încât să funcționeze și când veți ajunge acasă veți avea pâinea pregătită. Unii au chiar un alt cronometru, astfel încât pâinea să rămână caldă cel puțin o oră.

Cum să alegi o masina de paine?

Pentru a alege o masina de paine, trebuie să luați în considerare mai mulți factori de interes. În primul rând, alegeți-l pe cel mai ieftin dacă credeți că nu îl veți folosi prea mult. Astfel veți economisi bani, veți cunoaște funcționarea acestor mașini și veți determina dacă vă plac sau nu.

Dacă nu vă plac, nu veți cheltui mulți bani. De asemenea, dacă vă plac, veți cunoaște caracteristicile acestor mașini și mai târziu, dacă bugetul dvs. vă permite, puteți alege un model mai scump și puțin mai specializat cu caracteristicile dorite.

În al doilea rând, ar trebui să evitați acele brutării care nu sunt garantate să acopere cel puțin un an. Nu sunt fiabile, deoarece producătorul nu are încredere în longevitatea mașinilor lor.

În al treilea rând, nu vă lăsați purtați de extras atunci când alegeți o masina de paine. Amintiți-vă că singurele programe pe care ar trebui să le aibă brutăria sunt pâinea albă, lucrate manual, programul de aluat și temporizatorul. Alte articole incluse în masina de paine sunt doar suplimentare.

De asemenea, este important să vă uitați la manual și la orele programului. Brutăriile au de obicei un program de preîncălzire. Acest lucru nu este rău dacă durează aproximativ 5 – 10 minute, dar pe unele aparate poate dura până la 45 de minute sau mai mult. De asemenea, uitați-vă la timpul de funcționare al pâinii albe, ar trebui să fie puțin peste 3 ore.

La fel ca aceștia, există o serie de factori care sunt importanți de luat în considerare. Credem că cele mai importante atunci când cumpărați cea mai buna masina de paine de pe piață sunt următoarele.

Calitate

Când vorbim despre calitate, nu înseamnă doar că produsele sunt funcționale, ci sunt bine realizate sau din materiale bune. Chiar și cele mai bune mărci, care de obicei au un control al calității foarte bun, pot pune pe piață cel puțin o mașină care nu este la fel de bună ca celelalte, așa că aici ar fi convenabil să ne întrebăm care sunt garanțiile din spatele acestui produs.

Atunci când achiziționați astfel de aparate utile și indispensabile pentru bucătăria dvs. ca o masina de paine, care vă vor economisi fără îndoială timp și bani, este esențial să luați în considerare dacă serviciul pentru clienți pentru acest produs sau marcă vă poate satisface așteptările, dacă apare. mașină sau dacă pur și simplu iese defect.

De asemenea, trebuie să luați în considerare garanția pentru mașina pe care ați ales-o. Aceste garanții variază de obicei de la 3 luni la 2 ani, deși consumatorii au declarat că cele mai bune mărci ale acestor produse durează de până la două sau trei ori mai mult decât perioada de garanție.

Cea mai bună calitate pe care o poate avea un produs este probabil compania din spatele acestuia, care consideră că utilajul său este suficient de puternic pentru a rezista cel puțin un an sau doi. În medie, vă puteți aștepta ca mașina dvs. să dureze 3 ani. A face trei pâini pe săptămână în acest timp. Unele mașini au o durată de viață mai lungă, care este de aproximativ cinci ani, dar trei sunt o bună garanție a calității.

altex

proiecta

Poate suna mai puțin important, dar atunci când cumpărați o masina de paine este foarte important să vă uitați la designul mașinii dvs. de pâine, deoarece poate schimba estetica bucătăriei dvs.

Designul adecvat nu este doar frumos, ci și funcțional și confortabil și vă va oferi libertatea de a face aproape orice tip de pâine.

Așadar, atunci când vă alegeți mașina, trebuie să luați în considerare forma, dacă va fi ușor de manevrat panoul de control și programarea nu necesită mult efort mental. Toate aceste mici detalii fac parte din design și cu cât sunt mai confortabile, simple și funcționale, cu atât mai bine.

putere

În acest caz, este important să luați în considerare ușurința sau dificultatea cu care brutăria dvs. lucrează cu anumite produse. Pentru unii, este mai dificil să se manipuleze 100% pâine integrală, deoarece aceste boabe o fac mai grea decât făina rafinată.

Dacă doriți să coaceți în principal produse din cereale integrale, căutați o mașină de pâine cu mai multă putere pentru o manipulare mai ușoară a făinii integrale mai grele, care este și mai sănătoasă.

Majoritatea brutăriilor care sunt noi pe piață pot manipula aluatul greu fără efort. Cu toate acestea, este o idee bună să vă ascultați întotdeauna mașina atunci când frământați făină de cereale mai grea. Dacă sună de parcă l-ai fi supraîncărcat, trebuie să adaugi puțin lichid pentru a nu-l supraîncărca atât de mult.

Acum, dacă mașina pe care ați ales-o are un întreg program de semințe, nu ar trebui să aveți probleme cu masa mai mare.

Forma pâinii

Brutăriile sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme. Mașinile produc pâini alungite, rotunde, dreptunghiulare și pătrate. Dacă doriți să faceți pâine, spuneți sandvișuri, forma tăvii va face diferența.

Asigurați-vă că aparatul pe care îl alegeți produce forma potrivită pentru nevoile dvs. culinare. În prezent, pe piață puteți găsi mașini de pâine orizontale și verticale, deși acesta din urmă este puțin mai greu de găsit.

De asemenea, acestea variază în ceea ce privește capacitatea de la 450 g la 1500 g. Cele de un kilogram și două kilograme și jumătate au devenit neobișnuite și greu de găsit, în plus, potrivit experților, brutăriile orizontale sunt de obicei mai bune, deoarece fac pâinea mult mai utilă.

Dacă veți face cele mai multe lucruri într-un program de aluat, atunci forma nu contează prea mult. Dacă intenționați să faceți pâine fără gluten, atunci cea mai bună opțiune este o mașină de 450-900 g.

Un alt lucru de luat în considerare este ce este oala. Toate tăvile sunt fabricate din aluminiu antiaderent. Cu toate acestea, unele sunt fabricate din aluminiu gros, care va face o crustă mai groasă și mai întunecată, în timp ce altele sunt fabricate din aluminiu subțire, ceea ce face cruste mai ușoare și mai subțiri.

Există excepții de la aceasta, dar de 9 ori din 10 ori se respectă această regulă. De asemenea, tipul de pâine pe care îl preparați va afecta crusta.

Opac sau cu fereastră

Astăzi, producătorii introduc pe piață mașini pentru pâine, echipate cu ferestre, nu cu capac opac. Potrivit celor mai frecvenți consumatori, brutarii cu ferestre sunt mai convenabili și mai practici.

Există mai multe mașini cu capace opace, dar sunt de obicei vechi și este puțin probabil să fie cumpărate din nou. Problema cu acestea este că sticla permite o cantitate mare de pierderi de căldură. Acest lucru poate face ca pâinea să nu se coacă sau să se coacă deasupra.

Deși sunt preferate panificațiile pentru ferestre, trebuie să recunoaștem că această caracteristică nu este foarte utilă în anumite momente. De cele mai multe ori trebuie să folosiți o lanternă pentru a vedea interiorul, astfel încât este mai ușor să deschideți capacul și să arătați, acest lucru vă permite, de asemenea, să simțiți aluatul pentru a vă asigura că are consistența corectă, dar nu este recomandat să deschideți capacul în timpul coacerii.

cronometre

Mașinile de pâine au diferite tipuri de temporizatoare care funcționează în conformitate cu criteriile producătorului mașinii. Asigurați-vă că temporizatorul este ușor de utilizat. Încercați diferite modele și mărci din magazin.

Evitați cronometrele confuze, majoritatea mașinilor necesită să numărați numărul de ore dintre timpul setat pe mașină și timpul în care doriți să se facă pâinea. Prin urmare, dacă setați mașina la ora 9 noaptea și doriți să se facă pâine la ora 8 dimineața, atunci trebuie să setați cronometrul pentru ora 11.

Unele aparate vă permit să setați temporizatorul ca un ceas digital obișnuit. Alții se aprind la ora specificată și pâinea este pregătită fără probleme.

Programe

În teorie, principalele programe pe care trebuie să le execute un brutar sunt două: pâinea de bază sau albă și programul manual sau de aluat.

Toate produsele de panificație și patiserie pot fi realizate numai cu aceste două programe. Cu toate acestea, programele suplimentare de pe unele mașini vă permit să creați diferite tipuri de pâine.

Aceste programe sunt convenabile în scopuri speciale și, pentru a obține o calitate mai bună, trebuie să luați în considerare ce tipuri de pâine veți face pentru a alege mașina pe care doriți să o cumpărați. De exemplu, dacă familia dvs. preferă pâinea dulce, vă recomandăm să alegeți o masina de paine cu un program de pâine dulce; acest lucru este valabil și pentru pâinea de grâu, pâinea franceză și alte tipuri.

După ce știți ce doriți să coaceți, puteți alege mașina cu ciclurile care funcționează cel mai bine pentru dvs. Ciclurile disponibile în mașinile de pâine sunt de obicei:

De bază

Acesta este cel mai folosit program pentru majoritatea pâinilor. O puteți folosi, adaptându-vă conform instrucțiunilor de utilizare, pentru aproape orice tip de coacere.

Rapid

Acest program reduce timpul de gătit cu aproximativ o oră. Unele mașini sunt programate pentru coacere rapidă. Ciclul său regulat este de 1 până la 2 ore, astfel încât toate pâinile făcute în acest fel se coc mai repede.

Cereale integrale

Acest program oferă timpul mai lung necesar pâinii integrale. Pe unele mașini, poate fi necesar să faceți unele ajustări dacă nu aveți acest program sau dacă nu aveți capacitatea de a programa un timp mai lung de frământare și coacere. Puteți opri și reporni brutăria după primul ciclu de frământare, dacă este necesar.

Paine frantuzeasca

Reduce timpul de frământare și crește timpul de umflare a aluatului. Acesta este modul perfect de a face rețete cu conținut scăzut de grăsimi și zahăr și, în plus, pâine cu o crustă crocantă.

Paste

Folosiți acest program pentru a frământa și a permite aluatului să se umfle. Vă puteți bucura apoi de modelarea aluatului cu mâinile și de a vă face propria pâine în cuptor.

Stafide sau nuci

De fapt, acest cronometru semnalează când trebuie adăugate nucile, astfel încât acestea să nu se rupă sau să se usuce înainte de a începe să coaceți.

Doar coaceți

Acest program este bun pentru coacerea aluatului congelat, deși ceea ce face programul se poate face într-un cuptor convențional.

Pâine dulce

Varza afectează timpul de gătit și temperatura de gătit, iar acest ciclu compensează această slăbiciune. Consultați instrucțiunile de utilizare ale producătorului mașinii pe care ați ales-o pentru a ști când să o folosiți sau pentru a adapta mașina fără acest ciclu atunci când preparați pâine dulce.

Gem

Vă permite să vă faceți propriile gemuri și jeleuri.

Tăvi pentru prăjituri

Trebuie să facă produse de patiserie și pâine nedospită ca pâinea cu banane.

Paste

Frământați aluatul și întindeți-l.

Aluat de pizza

Face aluatul, îl desfășoară și coace o minunată pizza de casă.

Programabil

Acest lucru vă permite să vă configurați propriul program. Acest lucru vă permite să controlați timpul de frământare și cât de mult doriți să crească aluatul.

emag

Dimensiunea bolurilor pentru pâine

Mărimea tăvilor de copt variază în funcție de capacitatea masina de paine. Plăcile mașinilor au dimensiuni cuprinse între 1 și 2,5 kilograme. Vă recomandăm să cumpărați cel puțin o mașină între 450 și 1500 de grame.

Celălalt lucru de reținut este că mașinile orizontale, cu agitatoare duble de frământare, nu funcționează bine cu rețetele de 1 kilogram. Pur și simplu nu există suficient spațiu pentru a funcționa bine. Dacă rețetele de 1 kg sunt ceea ce doriți, atunci este mai bine să alegeți o mașină verticală de 1,5 kg.

Alegerea culorii scoarței

Această caracteristică vă permite să controlați culoarea scoarței. Este important să aveți grijă cu unele brutării, deoarece setarea mai ușoară a acestei funcții poate duce la producerea de pâine gumă, mai ales dacă este vorba de pâine dulce.

Controlul scoarței este o caracteristică plăcută. De obicei, brutăriile sunt proiectate pentru a obține trei configurații de crustă: curate, medii și întunecate. Unele mașini au un set de sandwich care face pâinea un ton mai ușor decât crustele mai ușoare.

Economie de energie

Economisitorul de energie este un dispozitiv de memorie care vă stochează pâinea în cazul unei întreruperi de curent, cum ar fi conectarea neobservată sau pierderea temporară de energie. Economiile de energie în unele brutării vă oferă doar 10 secunde pentru a restabili electricitatea, iar în altele – până la 10 minute.

Dacă energia este restabilită în timpul stabilit, programul va continua acolo unde a rămas. Dacă energia dispare în timpul procesului de coacere, este recomandabil să aruncați pâinea și să o luați de la capăt.

Preț

Există mașini de pâine cu o gamă de prețuri care variază de la 70 BGN la peste 400 BGN. Dar să plătești mai mult nu se transformă întotdeauna într-o masina de paine mai buna, totul depinde de funcționalitatea sa, de calitatea materialelor, de utilizarea și chiar de calitatea ingredientelor pe care le folosești pentru a face pâinea.

Avantajul este că atunci când căutați o masina de paine competitivă există o varietate de prețuri și puteți decide care este cea mai potrivită pentru dvs. și care are acele caracteristici care o fac preferată.

Este important să fiți conștienți de cât de mult doriți să cheltuiți și ce doriți să faceți cu mașina dvs., astfel încât să puteți cumpăra o masina de paine care este mai ieftină și care îndeplinește pe deplin funcția pentru care ați cumpărat-o.

Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart