6 Cele mai bune paturi electrice care vă vor oferi căldură și confort

Un costum electric este un produs foarte util pentru a oferi confort și căldură, deoarece pe vreme rece este dificil să dormiți liniștit și să vă odihniți bine.

Dacă este foarte frig iarna și încălzirea casei nu este suficientă, atunci aveți nevoie de cea mai buna patura electrica pe care o puteți alege dintre ofertele disponibile.

Cu toate acestea, păturile electrice nu sunt utile doar pentru iarnă, deoarece dacă aveți probleme cu spatele, orice durere și doriți să reduceți durerile musculare și articulare, cu siguranță vă va ajuta.

Când cumpărați, trebuie să știți ce calități doriți să aibă patura electrica, dacă doriți o singură, dublă, cu temperatură controlată și alte elemente suplimentare. Pentru aceasta, trebuie să comparați mai multe modele și să decideți care este cea mai potrivită pentru dvs. și buzunarul dvs.

Care este cea mai buna patura electrica?

Pentru a vă ajuta să decideți, examinăm păturile electrice disponibile, am făcut comparații între calitatea, caracteristicile și avantajele acestora. Așadar, am dezvoltat o listă de sugestii în care sunteți sigur că veți găsi exact ceea ce căutați.

1. Patura cu incalzire electrica GALLET CCH130, 160X130cm, 120W,maro, 9 niveluri de temperatura

Control digital

Pătura GALLET CCH130 se remarcă prin mai multe calități, prima fiind că este fabricată din țesătură moale, are capacitatea de a lucra în 9 niveluri diferite de temperatură. Dispozitivul funcționează cu o putere de 120 de wați.

Acest model vine cu un cronometru care poate opri pătura timp de 20 până la 180 de minute. De asemenea, este echipat cu un controler digital.

Foarte funcțional și ușor; Niveluri de temperatura cu setare de la 30 la 45° C.

Prețul acestei pături electrice este față de media de pe piață, dar oferă caracteristici de ultimă generație.

2. Patura Electrica Dubla cu Incalzire 150 x 160 cm Mesko MS 7420

Fabricată în mărime dublă, această pătură este ideală pentru terapeuți și maseuri care tratează persoanele cu boli și leziuni. Dar este și foarte util pentru uz casnic.

Este fabricat din poliester, moale la atingere și de bună calitate, are putere reglabilă cu două controlere și protecție împotriva supraîncărcării și supraîncălzirii.

Temperatura de încălzire ajunge la 30 ° C și este ușor de transportat și depozitat. Se recomandă utilizarea acestuia sub o foaie de ceai sau capac, deoarece această patura electrica nu este lavabilă.

3. Patura cu incalzire electrica ECG ED 8026, 150X80 cm, 60 W, alb

Cele mai ieftine

patura electrica cu trei niveluri de temperatură și sistem de siguranță la supraîncălzire.

ECG ED 8026 este cel mai ieftin dintre selecția noastră, este destul de ușor, se oprește automat în caz de supraîncălzire și funcționează cu o putere de 60 de wați.

Cei care l-au cumpărat deja spun că este un produs bun potrivit pentru zilele și nopțile reci.

Aceasta este o pătură simplă pe care ar trebui să o utilizați sub o foaie. Distribuie uniform căldura, stimulează circulația și relaxează mușchii tensionați. Disponibil în alb.

4. Patura cu incalzire electrica vitammy thermo 1x, 150 x 80 cm, 3 trepte de incalzire, 60 w, termostat cu senzor, ss018a1x 36.7 x

Oprire automată

Compania Vitammy thermo a pus în vânzare acest model de patura electrica cu dimensiuni lungime 150 x 80 cm, ideal pentru un pat sau o canapea. Funcționează cu o putere de 60 de wați și are 3 niveluri pentru reglarea temperaturii.

Aceasta este o pătură de împachetare cu greutate moderată, care asigură căldură constantă într-un mod omogen și uniform. Are un cronometru de oprire automată care poate fi oprit după 3 ore de utilizare.

Oferă protecție împotriva supraîncălzirii, iar consumatorii subliniază nivelurile bune de reglementare pe care le are, deoarece economisește energie electrică.

Nu este ieftin, dar oferă beneficii care merită. În cele din urmă, pătura este față-verso și vine în maro.

5. Patura ZLN-4120, NEGRU cu incalzire electrica Soft Polar Fleece, Negru Pentru doua persoane 160X140 cm, 2×60 W, Temporizator 1-1

Durabil și confortabil

Disponibil în dimensiuni mari 160 × 140 cm și este gri. această pătură electrică de la marca ZLN-4120 este perfectă pentru iarna rece. Este fabricat dintr-o țesătură moale, respirabilă, care ține căldura ore în șir.

Modelul are 5 niveluri de încălzire cu telecomandă cu LED, care utilizează un senzor termic care menține temperatura selectată. Funcționează cu o putere de 60 de wați și o tensiune de 220 de volți.

Este disponibilă protecție la supraîncălzire, precum și oprire automată după nouă ore de utilizare, astfel încât să nu vă faceți griji.

Potrivit consumatorilor care îl au deja, este un produs durabil, cu o bună valoare pentru bani.

Cablul poate fi detașat, ceea ce permite spălarea ușoară a păturii.

6. Patura ZLN-4113 crem cu incalzire electrica Soft Polar Fleece, 150X80 cm, 60 W, Temporizator 1-10 ore, ZILAN , Crem

150 X 80 CM

Acesta este un produs simplu, 5 trepte de incalzire, care încălzește patul înainte de culcare.

Calitatea și caracteristicile acestei pături sunt în concordanță cu prețul său, iar utilizatorii săi consideră că este un produs ideal pentru ameliorarea durerilor musculare și articulare.

Beneficiile unei paturi electrice pentru sănătate

Pe lângă încălzirea patului în nopțile reci de iarnă, paturile electrice sunt foarte utile dacă aveți nevoie de îngrijiri medicale speciale. Vă pot ajuta foarte mult să reduceți durerea în prezența fibromialgiei sau a artritei.

Aceste boli afectează articulațiile și provoacă dureri cumplite. Căldura oferită de pătură menține articulațiile calde și ameliorează această durere. Aceste pături electrice sunt utile și persoanelor cu alergii sau astm, deoarece reduc acarienii și cantitatea de praf din pat.

Ce ar trebui să aibă o patura electrica?

Potrivit producătorilor de pături electrice, acestea sunt oferite în diferite calități, consumatorii care au cumpărat unele dintre ele sunt foarte mulțumiți și apreciază următoarele opțiuni:

  • Dimensiuni pătură: Există mai multe opțiuni de dimensiune. Producătorii tind să producă pături electrice de dimensiuni standard, adică pentru paturile obișnuite. Unele pentru paturi mai mari, precum King Size, au două controlere separate. Single și dublu au un singur controler. Cele mai comune dimensiuni sunt single single, King Size și există modele mai mici, care sunt destinate utilizării canapelei.
  • Tensiune scăzută: păturile electrice de joasă tensiune reduc riscul de electrocutare.
  • Oprire automată: Calitatea bună a acestor pături este că se opresc singure după un anumit timp, aceste temporizatoare reduc posibilitatea supraîncălzirii și economisesc energie.
  • Setări variabile: păturile electrice bune au întotdeauna setări variabile. În funcție de model, poate avea între 3 și 10 setări de căldură și confort.
  • Controler de iluminat: Dacă încercați să-l reglați în mijlocul nopții, este o idee bună să aveți un controler de lumină care să vă ofere confort și ușurință.
  • Țesătură: țesătura trebuie să fie moale și caldă. Materialul cu care este confecționată patura electrica joacă un rol important în a vă oferi confortul necesar, așa căutați țesături care să vă facă pielea să se simtă bine, precum fleece, pluș, microfibră și bumbac.
  • Controlere duble: Când alegeți o pătură pentru paturi foarte mari, ar trebui să aveți două controlere, deoarece există două zone de încălzire. 
  • Încălzire: pentru a putea încălzi patura electrica înainte de a merge chiar la culcare. Porniți doar pătura de preîncălzire și lăsați patul să se încălzească la căldura dorită și confortabilă.
Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart