Cele mai bune 10 periuțe de dinți electrice

Căutați cea mai bună Periuta de dinti electrica pentru a avea dinți mai sănătoși și un zâmbet mai frumos?

Am testat personal cele mai bune periuțe de dinți electrice de la cele mai mari mărci precum Oral-B, Philips Sonicare, Dr Mayer și altele.

Un ghid pentru cumpărarea celor mai bune periuțe de dinți electrice

În această listă vă voi prezenta avantajele fiecărui model, astfel încât să aveți informațiile necesare și să vă faceți mai ușoară și mai eficientă achiziția eventuală a unei periuțe de dinți electrice.

1. Periuta de dinti Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9954/57

Philips Sonicare este una dintre cele mai bune periuțe de dinți electrice de pe piață, una dintre cele mai recomandate de dentiștii americani și, din păcate, dar pe bună dreptate, una dintre cele mai scumpe.

Sonicare DiamondClean este una dintre cele mai elegante periuțe de dinți electrice din punct de vedere vizual și poate chiar cea cu cele mai bune performanțe dintre toate.

Uitați-vă doar la recenziile utilizatorilor pentru a vedea calitatea pe care o împărtășesc alți utilizatori.

Disponibil în mai multe culori și este realizarea perfectă a stilului minimalist și modern.

Această periuță de dinți electrică are tehnologie de sunet, a fost popularizată de numeroase publicații și studii clinice din peste 40 de universități din întreaga lume.

Potrivit oamenilor de știință, Sonicare DiamondClean îndepărtează placa de până la 7 ori mai mult decât periuțele de dinți obișnuite.

Tehnica tehnologiei sunetului creează un tip dinamic de mișcare circulară. Cu vibrațiile sonore, rupe pasta, care generează microbule care pătrund în jurul dinților, oferind o senzație de prospețime și puritate.

De asemenea, este echipat cu un cap care permite un tip de periaj specific și foarte profund.

Cele cinci moduri diferite de periere vă permit să obțineți fără efort curățarea clasică pe care stomatologii noștri o recomandă întotdeauna. Așadar, concentrați-vă asupra mișcării ondulate, nu în sus și în jos, așa cum fac mulți oameni.

Peria de dinți DiamondClean ajută, de asemenea, prin furnizarea de semnale în timpul utilizării. Funcția Smartimer este un cronometru care vibrează la fiecare 30 de secunde pentru a vă reaminti că este timpul să vă concentrați pe o altă parte a gurii.
De asemenea, peria electrică vă oferă un semnal după 2 minute, care contează pentru o curățare completă a dinților.

Cu o cutie frumoasă

Vândut cu o cutie frumoasă pentru a fi ferit de bacterii.

Când bateria se epuizează, tot ce trebuie să faceți este să puneți periuța de dinți pe încărcător și să o lăsați acolo timp de aproximativ 24 de ore. Încărcarea completă a bateriei oferă energie pentru utilizare continuă timp de 14 zile. Deci, nu trebuie să vă gândiți în mod constant la reîncărcarea acestuia.

Carcasa de stocare este echipată cu o conexiune USB convenabilă care permite reîncărcarea ușoară a dispozitivului, chiar și atunci când sunteți pe drum și departe de prize și, în schimb, puteți utiliza un laptop, de exemplu, pentru a încărca dispozitivul.

Periuța electrică Philips Sonicare curăță și îndepărtează în mod eficient placa, ideală pentru cei cu dinți sensibili. Bateriile durează mult și designul produsului este fantastic.

O investiție pe care trebuie să o faceți o dată în viață pentru a găsi un dispozitiv de combatere a curățării dinților.

2. Periuta de dinti electrica Oral-B Genius 10

Periuța electrică oferită de Oral-B este cu siguranță una dintre cele mai bune de pe piață, literalmente cea mai modernă.

Echipat cu tehnologie pentru a recunoaște zonele deja curățate ale gurii cu ajutorul senzorilor introduși direct în interiorul periei, astfel încât utilizatorii să nu poată greși niciodată și să curățe cu atenție toți dinții și acele zone care sunt adesea trecute cu vederea și sunt posibile prize pentru dezvoltarea bacteriană în interiorul gură.

Seria GENIUS a fost inspirată de cei mai buni stomatologi și are o tehnologie extrem de curățată și de albire pentru a elimina chiar și cele mai încăpățânate pete generate de fum sau cafea. Acest sistem se conectează prin Bluetooth la aplicația Oral-B și oferă până la 6 moduri diferite de spălare a dinților pentru a ajuta utilizatorii să aibă dinți sănătoși și albi.

Oral-B Genius 10

Designul este, de asemenea, foarte interesant, după cum puteți vedea din fotografie, este un set de culori roz și auriu, oferind iubitorilor de frumusețe o altă oportunitate de a integra un obiect frumos în viața lor și în propria lor casă. Acesta este cu siguranță un model care iese în evidență față de cele ale altor mărci, dacă îl pui în fața ochilor în baie, cu siguranță nu va trece neobservat.

Arată ca un adevărat obiect de lux și îi va încânta pe cei cărora le place să iasă în evidență și cu siguranță văd diferența în detalii.

Toate caracteristicile acestei periuțe de dinți sunt concepute pentru a vă proteja sănătatea dinților 100%, lăsând toată munca pe dispozitiv și eliberând utilizatorul. Este posibil să curățați chiar și partea din spate a dintelui, unde periuța de dinți tradițională practic nu reușește să ajungă, astfel dintele rămâne o potențială victimă a bacteriilor care ar putea astfel să-l atace și să compromită sănătatea întregii guri.

Când vine vorba de sănătatea dentară, este mai bine să nu fii superficial. De fapt, o greșeală la o vârstă fragedă poate fi foarte scumpă la bătrânețe, există multe persoane care, neglijându-și dinții, s-au trezit cu proteze la 50 de ani.

Există un mod de „albire”, dacă doriți să vă concentrați pe dinții mai albi și să eliminați petele, cronometrul periei electrice își schimbă culoarea și poate fi setat la 12 nuanțe diferite.

Apoi, există modurile „Curățare zilnică”, „Îngrijirea gingivitei”, „Dinții sensibili”, „Curățarea profundă” și „Dinții mai albi”, fiecare dintre care vă poate face să simțiți diferența de curățare într-un mod diferit. , la început s-ar putea să vă simțiți puțin inconfortabil și să nu știți ce setare preferați, dar în timp sunt sigur că veți găsi setarea preferată și veți putea construi o curățare a dinților în funcție de nevoile dvs.

Funcția de albire funcționează cu adevărat, o puteți vedea din recenziile entuziaste.

Folosind slotul USB, puteți încărca periuța de dinți Oral-B GENIUS în același timp cu smartphone-ul.

Cu siguranță un model conceput pentru cei care își iau în serios sănătatea dentară și doresc un dispozitiv la modă cu toate cele mai noi tehnologii, ideal și pentru călătorii.

Alături de Philips, este în mod clar cel mai important model din lume de periuțe de dinți electrice. Alegerea unuia dintre aceste două dispozitive va lua cu siguranță cele mai bune oferte de piață în acest moment, este doar o chestiune de detalii și design, vă las în acest caz libertatea de a alege periuța de dinți care vă va face cel mai mult.

3. Periuta de dinti electrica Oral-B Pro 7000

Oral-B Pro 7000 poate funcționa prin Bluetooth, puteți conecta cu ușurință peria electrică la o aplicație de pe telefonul smartphone care vă menține regimul zilnic de curățare orală sub control constant. Cât timp să te speli pe dinți, cât de des și dacă o faci corect sau nu.

Puteți utiliza aplicația gratuită pentru iOS sau Android pentru a vă monitoriza igiena dentară, a crea memento-uri și a primi sfaturi pentru a îmbunătăți sănătatea bucală.

Dacă telefonul dvs. nu se află în apropiere atunci când vă spălați pe dinți, nu va fi o problemă, deși autonomia conexiunii Bluetooth este de fapt de doar câțiva metri. Periuța de dinți electrică Oral-b va înregistra până la 20 de sesiuni de periere, care pot fi sincronizate cu aplicația odată ce smartphone-ul revine la gama de perii.

Oral-B-Pro-7000

Oral-B Professional Care 7000 funcționează ca dentist personal, ghidându-vă practica zilnică de curățare a dinților și oferind feedback în timp real pentru a vă ajuta să vă spălați dinții complet și eficient.

Designul profesional al capului permite rotația 3D pentru a asigura o curățare profundă. Datorită mișcării sale rotative și pulsatorii, Oral-B poate elimina cu până la 100% mai multă placă decât o periuță de dinți normală.

Oral-B Pro 7000 are șase programe de curățare și cinci capete diferite. Folosindu-l, pareți că vă aflați de fiecare dată la o curățare dentară, mai ales dacă o combinați cu ața dentară și clătiți cu apă de gură.

Periuța electrică în cauză va lua în calcul cele 2 minute necesare pentru curățarea dinților în fiecare sesiune, semnalându-vă la fiecare 30 de secunde că trebuie să mutați peria pentru a spăla o altă parte a gurii.

Aplicația va arăta, de asemenea, zona gurii care trebuie curățată de acum înainte cu o animație plăcută și distractivă.

Dacă ați luat ceva timp să vă spălați dinții până acum, două minute vor părea foarte lungi la început. Oral-B vă va ajuta cu acest lucru într-un mod distractiv datorită sfaturilor și fotografiilor care sunt afișate pe ecranul smartphone-ului dvs., în cazul în care ați instalat aplicația.

Din păcate, periuța de dinți nu este suficient de inteligentă pentru a ști dacă curățați partea indicată a gurii în acest moment, dar are un senzor de sensibilitate încorporat care vibrează dacă apăsați prea tare pentru a evita rănirea accidentală a dinților.

Cumpărarea unei periuțe de dinți cu conexiune Bluetooth poate părea ciudată și chiar ridicolă pentru cei care nu sunt obișnuiți cu periuțele de dinți electrice, dar vă pot asigura că curățarea dinților și a gingiilor cu o periuță de dinți de plastic de la un lev este mult mai amuzant.

Cu toate acestea, Oral-B Pro 7000 poate oferi mai mult decât distracție aplicației dvs. în timp ce vă spălați pe dinți.

Datorită designului său profesional și inovator, permite îndepărtarea eficientă a plăcii și ajută la îndepărtarea bacteriilor prezente pe limbă, este util în special pentru persoanele cu dinți foarte sensibili, deoarece avertizează cu vibrații atunci când apăsați prea tare.

4. Pachet Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37

Dacă sunteți interesat de un tip de curățare superb și profesional, dar nu doriți să vă faceți griji prea mult cu privire la accesoriile și funcțiile complicate, atunci Philips Sonicare este pentru dvs.

Tehnologia Sonicare oferă un tip de curățare extrem de profund și eficient în comparație cu periuțele obișnuite din plastic. Prin introducerea fluidelor între dinți și gingii, îndepărtează placa foarte repede, fără efort.

După cum probabil știți deja, este nevoie de aceeași cantitate de timp în fiecare parte a gurii pentru a vă spăla dinții în mod corespunzător, fără a vă grăbi.

Din acest motiv, Sonicare este disponibil și cu un cronometru convenabil de două minute, care vă ajută să oferiți suficient timp de curățare în conformitate cu ceea ce recomandă întotdeauna dentiștii.

Spre deosebire de alte mărci, Philips nu specifică când este timpul să treci de la o parte la alta pe cale orală, dar pentru mulți acest lucru nu va fi o problemă.

Designul îl face ușor și sigur de utilizat. De asemenea, este posibil să curățați cu ușurință sigiliile și coroanele.

Medicii stomatologi ne sfătuiesc să ne schimbăm periuțele de dinți la fiecare trei luni. Îți amintești ultima dată când ți-ai schimbat periuța de dinți din plastic sau capul electric?

Schimbarea unor astfel de lucruri nu este, de obicei, pe ordinea de zi și de multe ori nici nu ne amintim. Suntem prea ocupați, din păcate, să ne gândim la toate.

Philips Sonicare dorește să rezolve această problemă, capul are un mic marcaj care se estompează treptat în timp pentru a indica când este timpul să se schimbe.

Deși nu este la fel de complex ca Sonicare DiamondClean, Philips HealthyWhite este o periuță de dinți electrică excelentă, care lasă întotdeauna o persoană să se simtă mulțumită și mulțumită.

Designul său subțire îl face ideal pentru curățarea temeinică a dinților și pentru a ajunge chiar și în cele mai ascunse locuri.

5. Periuta de dinti electrica Oral-B Smart 4 4000 Cross Action

Nu este un secret că un zâmbet frumos este mai vizibil decât ochii, părul și corpul unei persoane. De fapt, dinții sunt un adevărat indicator al bunăstării și frumuseții.

Nu este nevoie de cercetări științifice care să ne amintească de ceva atât de bun simț.

Important este să găsim periuța de dinți care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre.

Multe caracteristici pot fi inutile și redundante dacă nu sunt combinate cu îngrijirea dentară perfectă. Cumpărarea Oral-B Pro 4000 este o idee minunată pentru a începe să ai grijă serioasă de dinți.

Dacă sunteți în căutarea unei periuțe de dinți electrice care să fie blândă pentru dinți, dar în același timp eficientă în îndepărtarea plăcii și menținerea gurii curate, atunci ar trebui să luați în considerare achiziționarea Oral-B Pro 4000 SmartSeries.

Nu numai că este echipat cu toate caracteristicile care fac ca Oral-B să iasă în evidență ca un brand recunoscut acum la nivel mondial, dar este și mult mai ieftin decât concurenții săi de tehnologie superioară.

Pro SmartSeries 4000 are o funcție Coss Action cu cap rotativ care emite micro-impulsuri pentru eliminarea mai eficientă a petelor și a plăcii. Aceste impulsuri permit de fapt capului să ajungă adânc între dinți și să elimine placa și bacteriile mult mai bine decât o periuță de dinți normală.

Oral B 4000 este, de asemenea, echipat cu curățare 3D cu mișcare, un sistem care permite capului periei să îndepărteze resturile de alimente nedorite, placa și petele.

Pe lângă aceste caracteristici foarte utile și de bază, pro 4000 oferă și 3 programe de curățare diferite: curățare zilnică, sensibilă și albire.

Ușor de utilizat, ușor de manevrat și fiabil, Oral-B Pro 4000 oferă mult mai multe caracteristici decât periuțele de dinți din aceeași gamă de prețuri .

În special, capetele de colț îl fac capabil să ajungă în zone pe care alte periuțe de dinți nu le pot de obicei, cum ar fi partea din spate a unui dinte.

Indiferent de culoarea curentă a dinților, Pro 4000 curăță și îndepărtează petele de cafea și țigări, ceea ce vă va face dinții mai albi după o vreme.

6. Periuta de dinti electrica Oral-B Smart 6

Oral-B Smart 6 este echipat cu o aplicație Bluetooth, cu un senzor de presiune și un temporizator pentru fiecare dintre cele patru părți ale gurii.

Ceea ce face Oral-B Smart 6 cu adevărat eficient sunt cele șase programe de curățare și capul CrossAction.

Capul rotund este de fapt conceput pentru o curățare profundă, care permite o igienă perfectă în fiecare zi a anului.

Periile sunt așezate la un unghi de 16 grade, ceea ce vă permite să ajungeți cu ușurință la spațiul dintre dinți și să îndepărtați mai multă placă decât o periuță obișnuită.

Peria se rotește și pulsează simultan în jurul fiecărui dinte și o curăță foarte bine.

S-a demonstrat că combinația dinamică și modernă a acestor mișcări elimină cu până la 10% mai multă placă și reduce șansele de a dezvolta gingivită cu 40%.

Spălarea dinților depinde nu numai de cât timp petreceți în mod normal spălându-vă dinții, ci și de când și mai ales de modul în care o faceți.

Toată lumea știe că ar trebui să ne spălăm pe dinți cel puțin de două ori pe zi.

De fapt, spălarea dinților după fiecare prânz poate fi contraproductivă datorită acidității naturale conținute în alimente și băuturi.

În mod similar, aplicarea unei presiuni prea mari pe dinții sensibili poate provoca sângerarea și deteriorarea acestora. Din fericire, Oral-B Smart 6 are un mod „dinți sensibili” pentru a remedia această problemă.

Senzorul de presiune vă avertizează când vă frecați dinții prea tare.

Oral-B Smart 6 poate să nu fie la fel de impresionant și plin de caracteristici ca celelalte de pe listă, dar veți fi șocat de cât de eficient este.

Dacă sunteți în căutarea unei periuțe de dinți electrice la un preț bun, nu căutați și pariați totul pe acest model, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni cu un preț bun în prezent pe piață.

7. Irigator bucal Oral-B ProfessionalCare MD 20 OxyJet

Periuța de dinți Oral-B Oxyjet creează microbule de aer purificat în apă, contribuind la îmbunătățirea sănătății dinților și a gingiilor. Aceasta este o tehnologie complet nouă, care vă permite să vă curățați dinții foarte ușor, mai ales dacă sunt sensibili sau deja deteriorați.

Dispozitivul are o acțiune de curățare care vă permite să îndepărtați cu până la 100% mai multă placă decât periile normale găsite în supermarketuri.

De fapt, este un produs care furnizează un jet de apă sub presiune și aer purificat în același timp printr-un filtru special.

Avantajul acestui jet dublu este că apa îndepărtează resturile alimentare acumulate în spațiile interdentare, în timp ce aerul este util pentru eliminarea bacteriilor deasupra și sub linia gingiei.

În plus, este posibil să alegeți utilizarea unui singur jet de apă, care este ideal pentru o acțiune de curățare mai bine direcționată și adecvat în special pentru îndepărtarea murdăriei. Aplicarea repetată este mai potrivită pentru a efectua un efect de masaj asupra gingiilor.

8. Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 2 2000

Periuța de dinți electrică Oral-B PRO 2 2000 este începutul unei aventuri pentru a încerca să ai zâmbetul perfect, dar dacă nu ai mulți bani, poate fi frustrant să constate că majoritatea modelelor sunt frumoase și eficiente, dar costă mai mult.din bugetul tău.

Din fericire, Oral-B a încercat să răspundă nevoilor tuturor, creând o periuță electrică economică, care nu dezamăgește așteptările mari de curățare a celor care doresc în cele din urmă să înlocuiască o periuță de dinți obișnuită și să înceapă să practice cu seriozitate igiena bucală.

Deși nu este la fel de sofisticat ca celelalte, Oral-B Pro 2 2000 CrossAction este surprinzător și excelent pentru cei care doresc să cheltuiască mai puțin și să ia totuși acasă o minune tehnologică.

Pro 2 2000 este, de asemenea, mai mic decât colegii săi, făcându-l ideal pentru cei cărora le place să călătorească și, de asemenea, durează mai mult în baterii.

9. Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Cars

Pentru majoritatea părinților, este o adevărată problemă să-și convingă copiii să se spele pe dinți de două ori pe zi.

Mulți copii au, de asemenea, dificultăți în coordonarea mișcărilor pentru a-și curăța gura singuri, majoritatea dintre ei sub vârsta de șapte ani nu sunt buni în această zonă.

Dacă nu reușești să-i crești când sunt tineri, atunci devine dificil să faci acest obicei spontan și natural odată ce vor crește.

A oferi copiilor o periuță de dinți electrică poate fi o idee bună pentru a vă obișnui cu această îngrijire.

Pentru ei, Oral-B s-a gândit la o serie de periuțe de dinți ieftine și colorate, cu personaje Disney, mașini și supereroi Marvel.

Periile sunt extrem de moi pentru a se adapta la gingiile care sunt încă foarte sensibile.

Descărcați aplicația Oral-B, care vă va permite să arătați copiilor un videoclip care durează exact două minute, distrați-i în timp ce vă spălați dinții și învățați-i să ia timpul potrivit în fiecare zi pentru această igienă.

Obiceiurile pe care le învață când sunt tineri sunt cele care vor dura cu ușurință o viață.

10. Dr Mayer GTS2080GR

Iată o periuță de dinți foarte interesantă, în ciuda prețului extrem de mic.

Desigur, nu poate concura cu periuțele de dinți enumerate mai sus, deoarece îi lipsesc caracteristici avansate importante pentru igiena orală pe termen lung, dar dacă sunteți în căutarea unei periuțe de dinți electrice pentru a vă completa casa, acest model poate alege, să aflăm împreună de ce.

În primul rând, este extrem de ușor și rezistent la apă, cu cinci programe diferite care trebuie experimentate pentru a găsi cel mai bun pentru gura ta.

Periuța de dinți electrică Dr Mayer GTS2080GR garantează aproximativ 48.000 de pulsații pe minut, acest lucru permite curățarea extrem de amănunțită a gurii cu îndepărtarea plăcii și a oricăror pete din țigări și cafea, care din păcate se acumulează pe dinții noștri în fiecare zi.

Cu utilizarea constantă a acestei periuțe de dinți, zâmbetul dvs. va fi mai alb și mai convingător, rezultatele vor fi cu siguranță mai lente decât cele ale celor mai renumite mărci, dar având în vedere prețul redus al acestui model, rezultatul final este cu siguranță surprinzător.

O singură încărcare este suficientă pentru a garanta 180 de minute de funcționare, această caracteristică îl face foarte confortabil pentru călătorii lungi.

Există, de asemenea, cronometrul clasic, într-o versiune mai simplă a modelelor de mai sus, care avertizează la fiecare 30 de secunde să treacă dintr-o parte a gurii în cealaltă în timpul celor două minute recomandate de dentiști pentru curățarea cavității bucale.

Potrivit în special pentru cei cu gingii sensibile, datorită modurilor speciale soft.

În această gamă de prețuri reduse, această periuță de dinți electrică este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune produse de pe piață în prezent. Este dificil să găsești o periuță electrică ieftină, care să fie atât de eficientă în curățarea chiar și a celor mai deliciți dinți.

În plus, versatilitatea este un alt punct forte, nu puteți dori mai mult decât acest tip de periuță de dinți. Un produs care este cu siguranță recomandat celor care sunt serioși în ceea ce privește curățarea gurii.

Avantajele periuțelor de dinți electrice

  • Spălați-vă dinții în timp ce țineți. Cu o periuță de dinți normală puteți face maximum 300 de pulsații pe minut, iar cu cea electrică despre care vorbim puteți face mii, dacă nu zeci de mii pe minut.
  • Un studiu recent a constatat că persoanele care folosesc periuțe de dinți electrice au, în general, mult mai puțină placă pe dinți.
  • Acestea sunt, de asemenea, mai bune pentru copiii care le consideră distractive și, prin urmare, sunt încurajați să le folosească în fiecare zi.
  • Minunat pentru cei care au aparat dentar, deoarece pot curăța în jurul pieselor metalice greu accesibile cu periuțele de dinți de mână.
  • Durează mulți ani.

Dezavantajele periuțelor de dinți electrice

  • Sunt cu siguranță mult mai scumpe decât periile tradiționale din plastic.
  • Te pot face să crezi că te speli bine pe dinți datorită simplului fapt că folosești o periuță de dinți electrică, când de fapt o folosești întotdeauna într-un mod greșit. Nu toată lumea știe că până și periuța de dinți electrică, deși automată, respectă regulile de utilizare pentru a profita la maximum de periajul zilnic.
  • Periuțele de dinți electrice sunt, de asemenea, mult mai voluminoase, ceea ce nu le face foarte convenabile dacă călătoriți des.

De ce să folosiți o Periuta de dinti electrica?

Toată viața ați luat alimente și băuturi despre care credeți că sunt evident inofensive, dar unele dintre ele sunt periculoase pentru sănătatea dinților.

Îți voi da câteva exemple: Bei cafea în fiecare dimineață? Da.

Îți place vinul roșu? Da multumesc!

Ciocolată? Nu este nevoie să mă întrebi de două ori.

Aceste vicii sunt cu siguranță bune pentru starea ta de spirit și suflet, dar nu atât pentru gura ta.

Conform informațiilor de pe internet, un sfert din populația Bulgariei nu se spală pe dinți cel puțin de două ori pe zi, așa cum se recomandă.

În plus, o bună parte a concetățenilor noștri nu oferă îngrijire și control constant și regulat al dinților, lăsându-i să putrezească practic.

Fără spălarea zilnică și repetată a dinților, ei vor începe inevitabil să sufere de multe probleme diferite.

Placa, tartrul și alte probleme dentare foarte periculoase se pot dezvolta.

Dacă nu sunt tratate, aceste probleme pot duce la infecție, durere și, în cel mai rău caz, pierderea completă a dinților.

Deși vrem să ne îmbunătățim zâmbetul, nu avem întotdeauna timp și bani pentru a investi în îngrijire dentară și proceduri tehnice profesionale.

Periuța de dinți electrică este răspunsul rapid și ușor la nevoia zilnică de igienă orală.

Să presupunem că periuțele de dinți tradiționale funcționează bine, dar dentiștii continuă să le recomande astăzi electrice pentru numeroasele beneficii pe care le aduc.

Doar că periile de dinți electrice sunt mult mai eficiente la îndepărtarea plăcii decât cele normale.

Mai puțină placă înseamnă mai puține probleme dentare în următorii ani.

Care este cel mai bun tip de Periuta de dinti electrica?

Există trei tipuri de periuțe electrice: rotative, sonice și ultrasonice.

Rotativul are un cap mic și este cea mai evidentă și populară alegere pentru o periuță de dinți electrică. Capul se rotește pe lateral, sus, jos, în jurul dintelui, îndepărtând efectiv placa.

Periuțele de dinți solide folosesc vibrațiile pentru a curăța dintele împingând pasta de dinți în toate cavitățile intermediare.

Periuțele cu dinți cu ultrasunete nu folosesc mișcare directă pentru a curăța dintele. În schimb, utilizează vibrații de înaltă frecvență, cunoscute și sub numele de ultrasunete, care îndepărtează placa și bacteriile din dinte. Periuțele electrice cu ultrasunete pot efectua mai mult de două milioane de mișcări pe minut, mult mai mult decât cele sonice, care oferă în schimb aproximativ 48.000 de pulsații pe minut.

Periuța electrică este perfectă în cazul în care vă faceți griji că regimul de igienă dentară pe care îl urmați în prezent nu vă poate garanta dinții albi la care ați visat întotdeauna.

Nu este o exagerare să spunem că astăzi, ca societate, suntem obsedați de zâmbetul perfect. Sau poate este fixarea noastră ca urmare a înclinației noastre înnăscute scrise în ADN-ul nostru, ceea ce ne face să alegem în mod automat potențiali parteneri sexuali pe baza frumuseții lor. Oricare ar fi motivul, ca ființe umane, monitorizăm foarte atent starea de îngrijire a dinților noștri.

Deși produsele de albire pot ajuta pentru o perioadă scurtă de timp și pot crea iluzia dinților albi, albul artificial pe dinții nesănătoși este ca și cum ai încerca să aplici ruj.

Să nu uităm de tendința actuală de a exagera cu aceste produse de albire și de a arăta dinții prea albi și strălucitori, care arată fără îndoială fals.

Folosirea produselor potrivite care permit o igienă dentară perfectă este răspunsul la obținerea zâmbetului perfect.

Philips a fost un mare succes în îngrijirea dentară și nu este de mirare că Sonicare DiamonClean este cea mai bună periuță de dinți electrică disponibilă în prezent pe piață.

Iubitorii de tehnologie se vor simți în largul lor cu Oral-B Pro, în timp ce cei care iubesc calitatea la prețuri mai mici vor alege cu ușurință Oral-B Pro CrossAction.

Anul acesta, vizarea periuțelor de dinți electrice poate părea dificilă la început, dar datorită acestei liste actualizate, puteți face cele mai bune alegeri și puteți lua măsuri imediate pentru a corecta obiceiurile greșite.

Sper că ți-am oferit un ghid care să te ajute să îți găsești drumul în îngrijirea dinților. De-a lungul timpului, sunt sigur că veți deveni din ce în ce mai pasionați și interesați de întreaga gamă de produse tehnologice dedicate sănătății dentare.

Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart