Cele mai bune sonerii fara fir

Există un sunet specific pe care îl știm cu toții: soneri când cineva este la ușă. Acel inel tare enervant care ne avertizează când cineva ne vizitează. Felicitări, acesta este vechiul model cu cabluri incomode. De aceea, astăzi vrem să vă arătăm cel mai bun sonerie fara fir pentru casa sau biroul dvs.

În zilele noastre, multe sonerie fara fir au devenit dispozitive de securitate, deoarece nu numai că oferă o alertă sonoră, dar există modele specializate care pot avea o conexiune video și multe alte caracteristici care vă vor permite să aveți mai mult control asupra celor care stau la ușa dvs.

Aflați cu noi toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți, astfel încât atunci când cumpărați un sonerie fara fir, puteți beneficia nu numai de un preț bun, ci și de cele mai bune caracteristici și de cea mai înaltă calitate.

Care este cel mai bun sonerie wireless?

Odată ce știți ce melodie este cea mai bună pentru casa dvs. și ce caracteristici vi se par cele mai atrăgătoare, puteți alege soneria sonerii fara fir perfectă.

Mai jos vă arătăm o listă cu cele mai bune sonerie fara fir pentru a face o achiziție bună și pentru a obține un dispozitiv de calitate.

1. Sonerie fara fir Home 2 sonerii

Raza de acțiune 150 de metri

Acest sonerie fara fir nu este ieftin, dar are caracteristici foarte bune. Are un receptor dual cu mufă și un transmițător cu rezistență la intemperii. Domeniul său de lucru este de până la 150 de metri de teren deschis.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea acestuia, deoarece poate fi cu bandă dublă sau cu șuruburi. De asemenea, oferă o mare varietate de 36 de melodii, are și o funcție de memorie, astfel încât să puteți alege o melodie pe care să o redați de fiecare dată când sonerie este activat.

2. Sonerie fara fir Elmark 5015

2 receptoare

Sonerie funcțional cu emițător și două receptoare, cu o rază de acțiune de 80 de metri. Puteți alege între cele 36 de melodii și cele 3 niveluri de volum.

3. Sonerie fara fir Emos 6898, 3xAA

Design elegant

Sonerie ieftin cu buton impermeabil. Are un consum redus de energie, control al volumului și o gamă de 16 melodii. Este estetic, foarte elegant și de bună calitate.

Raza de acțiune a acestui sonerie este de 100 de metri, suficientă pentru orice casă, apartament sau birou.

4. Sonerie fara fir – wireless cu 36 melodii, Grundig 6965

Grajd

Producătorii acestui sonerie fara fir au subliniat nu numai calitatea, ci și designul frumos. Distanța sau raza maximă a acestui dispozitiv este de 25 de metri.

Butonul wireless extern este rezistent la apă și umiditate. Pentru alimentarea acestuia sunt necesare 2 baterii AA. Sunt 36 de melodii disponibile și va trebui să o alegeți pe cea care vă place cel mai mult.

5. Sonerie fara fir Delight, cu 2 receptoare, 36 tonuri

Pentru ocazii speciale

Cu o rază de acțiune de până la 100 de metri, acest sonerie fara fir are un volum maxim de apel de 80 dB și 36 de melodii.

Ușor de instalat, receptorul trebuie să fie conectat la o priză electrică. Butonul funcționează cu o baterie de 12 V.

6. sonerie fara fir Delight, 32 tonuri, 12V

De aur

Cele 32 de melodii ale sale sunt clare și cristaline. Acest soneria are o rază de acțiune de 100 de metri și un volum maxim de inel de 90 dB.

Instalarea sa este simplă: așezați transmițătorul lângă ușă și conectați receptorul la camera în care doriți să fie amplasat soneria.

Cum funcționează soneria fara fir?

În primul rând, trebuie să știți că soneria fara fir nu necesită conexiune la rețea, este alimentată cu baterie, iar unele modele se conectează direct la priză.

Acesta constă dintr-un sistem pentru trimiterea și primirea unui semnal de frecvență radio. Transmițătorul este activat când apăsăm butonul soneriei și semnalul este recepționat de receptor, ceea ce ne anunță printr-o melodie sau un semnal sonor și astfel înțelegem că cineva este pe gâtul nostru.

Există sonerii fara fir cu funcții de primă clasă, lux la un preț mai mare. Unele dintre caracteristicile moderne sunt o cameră de supraveghere video, semnale luminoase precum blițuri, butoane iluminate, opțiunea de descărcare a melodiilor, unele au chiar sisteme de comunicații video și audio.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalare, deoarece o puteți face singur. Nu aveți nevoie de un profesionist, deoarece aceste sonerii nu au nevoie de conexiuni de cablu și conexiuni de alimentare.

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra cel mai bun model?

Pentru a face o alegere bună a sonerie fara fir, trebuie să luați în considerare diferite caracteristici, în funcție de nevoile casei sau biroului dvs.: dimensiune, tipuri de melodii, control al volumului. Puteți căuta un model care să se potrivească bine pe fațada dvs.

Iată câteva caracteristici importante de reținut:

  • Gama: Sonerie fara fir pe care îl alegeți ar trebui să aibă un interval bun care să se potrivească cu dimensiunea casei dvs. În general, majoritatea modelelor suportă de la 100 la 300 de metri. Cu cât locuința este mai mare, cu atât ar trebui să fie mai mare autonomia soneria. De asemenea, trebuie să rețineți că, dacă există pereți între buton și receptor, veți avea nevoie de un sonerie fara fir cu o rază mai mare de acțiune.
  • Instalare ușoară: Căutați una pe care o puteți instala singură. Unele modele au nevoie doar de bandă dublă, în timp ce altele necesită mai multe șuruburi. Vă sfătuim să alegeți un model cu un receptor detașabil.
  • Alegerea melodiilor: Acest lucru este ideal deoarece sonerii fara fir au la dispoziție o gamă de melodii, unele chiar vă permit să descărcați muzica preferată.
  • Control volum: Puteți alege dacă doriți sunete puternice sau reduse. Dacă aveți un copil, cu siguranță nu doriți ca sonerie să-l trezească.
  • Opțiune de avertizare vizuală: Această opțiune este ideală dacă nu doriți sunet. Semnalul vizual este un bliț intermitent emis de receptor. Această opțiune este foarte funcțională pentru surzi.
  • Opțiuni de compatibilitate internă pentru securitate: Unele tonuri de apel fara fir pot fi conectate la unele sisteme de securitate, senzori de mișcare, uși și ferestre. Acest lucru se va asigura că soneria nu activează sistemul de securitate și că nu există interferențe în sistemul de securitate de acasă folosind senzorii.
  • Mai multe butoane incluse: Un bun sonerie wireless vă va oferi mai multe butoane pentru a le conecta la receptor. Acest lucru vă permite să aveți mai mult de o sonerie, poate una pe ușa din față și una pe ușa din spate (dacă aveți una desigur).
  • Opțiuni de alimentare: Unele sonerii fara fir utilizează baterii de unică folosință, în timp ce altele pot fi conectate la o priză electrică. Cele mai bune opțiuni sunt cele care au două surse de energie.
  • Capabilități de blocare a semnalului: Această caracteristică este foarte importantă deoarece folosește un cod de blocare a semnalului pentru a preveni sunetul atunci când cineva sună un vecin. Adică nu primește semnalul atunci când este activat un alt sonerie fara fir.

În plus față de aceste caracteristici, puteți acorda atenție dacă sonerie pe care îl alegeți corespunde esteticii casei dvs. Puteți găsi atât de multe modele în mărime, culori, forme încât cu siguranță va exista unul cu caracteristicile perfecte și va adăuga un aspect bun la intrarea casei dvs.

sonerie fara fir sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru reducerea costurilor cu energia electrică și economisirea de bani, deoarece nu necesită un specialist pentru a le instala.

Dacă sunteți în căutarea unui sonerie fara fir pentru prima dată, puteți citi recenziile utilizatorilor care au cumpărat modelul care vă place. Acest lucru vă poate oferi informații suplimentare despre cele mai bune caracteristici care sunt cele mai practice și eficiente.

Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart