Cele mai bune trolere pentru călătorii

Sărbătorile nu se limitează la o escapadă fulgerătoare de weekend, așa că nu este suficient să ai vreo troler acasă.

Pentru că uneori, ca în perioadele obișnuite de vacanță, ne putem bucura de un timp sigur și binemeritat de odihnă.

De aceea este important pentru aceste date să aveți o troler bună pentru mașină, pentru tren sau pentru călătorii aeriene. Pentru că bagajul bine ambalat este sinonim cu o vacanță liniștită.

Și atunci când cauți o troler bună, trebuie să ții cont de multe lucruri pentru a o alege pe cea perfectă: ușurința transportului, dimensiunea, siguranța. Și dacă vom călători cu avionul, avem nevoie de un design robust care să prevină daunele, ceea ce este crucial.

1. Troler Kring Ethiopia ABS, 65 cm

Kring Ethiopia ABS este o troler vândută în Europa de un brand care, cu mulți ani de experiență, a demonstrat că este o garanție a calității și durabilității.

Aceasta este o troler dură, dar creată cu materiale foarte ușoare, care vă permit să transportați mai multe bagaje în funcție de limitele biletului dvs.

În special, acest model, care măsoară 65 cm înălțime și 44 cm lățime și cântărește doar 3,5 kg, este conceput pentru călătorii de peste 10 zile.

Este foarte durabil și vei fi surprins de tot ce poți încăpea în interior. De asemenea, dacă aveți acasă trolere de aceeași înălțime, probabil veți vedea că cu acest model spațiul interior este folosit mai bine și aveți mult mai multe bagaje.

Roțile sale sunt de bună calitate și alunecă ușor fără a trage, în ciuda utilizării intensive sau a șocurilor pe care le pot primi la încărcarea și descărcarea de pe un avion. Are 4 roți duale multidirecționale, cu rotație de 360 ​​°, astfel încât să poată fi transportat convenabil și toată lumea să poată face față cu puțin efort.

Pe partea pozitivă, mânerul, deși este din plastic, are un design ergonomic și putem regla mânerul la înălțimea de care avem nevoie.

În plus, are un separator intern pentru a organiza mai bine elementele pe care le-am pus în el. De asemenea, are curele interioare reglabile pentru a-și distribui greutatea uniform.

2. Troler Kring JetSet, ABS+PC 65 cm

Această opțiune pentru Kring JetSet ne oferă una dintre cele mai bune raporturi calitate-preț pe care le vom găsi.

Este deosebit de ușor, deși este greu, iar această versiune cu o înălțime de 65 cm este cu adevărat largă. Este ideal pentru călătorii lungi.

Este fabricat din policarbonat, ceea ce îl face o troler robustă. În interior este separat pentru a organiza conținutul pe care îl introducem și care se potrivește cu cât mai multe haine.

Se închide cu fermoar și are un lacăt din 3 cifre, ideal pentru călătorii internaționale.

Cele patru roți duble rotative dau un rezultat foarte bun. Între ușurința sa în sine și ușurința de transport, va fi una dintre cele mai confortabile trolere atunci când vine vorba de mutarea ei dintr-un loc în altul.

În ceea ce privește materialele și prețul, acest model este invincibil. Și, deși nu există lux sau lucruri excepționale, este realizat cu tot ceea ce este necesar pentru a fi o troler durabilă cu care putem parcurge mile și multe urcușuri și coborâșuri până în avion.

3. Set trolere Kring Salvador ABS

Dacă am decis să luăm toată casa pentru următoarea vacanță, este posibil să aveți nevoie de un set întreg de trolere. Dacă da, această opțiune Kring Salvador nu vă va dezamăgi cu prețul / calitatea excelentă.

Cu această troler veți avea trei dimensiuni de trolere pentru nu prea mulți bani: una pentru bagaje de mână (55 cm, perfectă pentru Ryanair), una pentru excursii de câteva zile (65 cm) și alta pentru călătorii de aproximativ 10 zile (75 cm) . Apropo, trolerele pot ajunge una în cealaltă, așa că nu vă fie teamă dacă primiți un singur pachet.

Toate carcasele au o acoperire dură și policarbonat foarte durabil pentru a ne proteja hainele și obiectele pe care le transportăm în interior. Pe lângă faptul că este un material foarte durabil în aceste pungi, are un design elegant și putem alege culoarea din șase disponibile.

Interiorul trolerelor este complet căptușit și este împărțit în două compartimente de o țesătură cu fermoar, foarte utilă la organizarea hainelor. De asemenea, are un organizator intern pentru a introduce obiecte mai mici.

Atât mânerul fix, cât și mânerul (mânerul) sunt foarte puternice. Toate trolerele au 4 roți duble pivotante, deci sunt foarte confortabile de deplasat.

Este bine ca kitul să aibă o garanție de câțiva ani, deci acest lucru ne asigură că produsul este bun și durabil, potrivit pentru utilizare frecventă.

4. Troler Ella Icon Arrow, Negru

Dacă sunteți unul dintre oamenii pentru care prețul nu reprezintă o problemă, acest model este pentru dvs. Sau sunteți unul dintre cei care călătoresc mult și aveți nevoie de o troler de înaltă clasă, astfel încât să poată rezista mulți ani cu utilizare frecventă, ceea ce este în cele din urmă o economie.

În ambele cazuri, puteți lua în considerare cumpărarea unei trolere de bună calitate. Și din moment ce am ajuns în lumea clasei superioare, vă recomandăm Ella Icon Arrow.

În ciuda dimensiunilor sale (76 cm înălțime) și a volumului mare, este extrem de ușoară: 4,9 kg. Este echilibrul perfect între ușurință și rezistență. Și are și colțuri întărite pentru o durabilitate mai mare.

Există 2 mânere fixe pe lateral și în partea superioară și un mâner extensibil foarte puternic. Dacă încercăm o troler cu rază medie sau mică, vom observa diferența de moliciune la extinderea și retragerea mânerului sau la mutarea valizei dintr-un loc în altul.

Sunt disponibile patru roți pivotante, duble, care vă permit să vă deplasați fără efort, chiar dacă îl purtați la capacitate maximă.

Disponibil în 2 culori. Este fabricat din ABS, deci este cu adevărat rezistent la impact. Și, desigur, există separatoare și compartimente interne în partea de sus și de jos.

În ceea ce privește securitatea, acest model are o blocare de 3 cifre.

Utilizarea excepțională a spațiului și ușurința de manipulare îl fac ideal pentru cei care doresc să aibă o troler timp de mulți ani și își pot permite.

5. Geanta de voiaj, DIPLOMAT

Această geantă de călătorie tip valiză de la DIPLOMAT este cea mai bună opțiune pentru toți cei care au nevoie de o geantă moale. Acesta este un model foarte ieftin, dar foarte durabil și versatil. Tocmai datorită flexibilității sale, vă recomandăm să alegeți modelul cu o înălțime de 50 cm.

Aceasta este o geantă cu o dimensiune compactă, dar cu o capacitate mare. Putem colecta haine pentru o călătorie de cel puțin o săptămână fără probleme.

Este fabricat din poliester, deci îl putem folosi des fără teama loviturilor pe care le poate suferi în timpul călătoriei.

Calitățile în materie de materiale sunt foarte bune și, în plus, are multe compartimente și fermoare convenabile pentru depozitare. Există, de asemenea, compartimente externe, astfel încât să puteți avea câteva lucruri la îndemână sau să plasați articole în ultimul moment.

Dacă din anumite motive nu putem folosi roțile, există mânere de utilizat.

Are un mâner extensibil și două roți din spate pe linie. Roțile sunt suficient de mari și silențioase pentru a o transporta confortabil.

Deși nu suntem mari fani ai valizelor moi pentru călătorii lungi, aceasta este cu adevărat recomandată datorită durabilității și capacității bune. Opțiune foarte universală pentru toate tipurile de călătorii.

Factori de luat în considerare

Dimensiuni

Mărimea este un aspect cheie de reținut. Mai ales dacă vom călători cu avionul. Pentru că știm că dimensiunile noii noastre trolere sunt limitate.

De exemplu, Ryanair are cele mai restrictive măsuri pentru bagaje, iar bagajele pot cântări doar până la 15 kg sau 20 kg (în funcție de ceea ce suntem dispuși să plătim). Alte companii aeriene acceptă, în general, bagaje cu o greutate de până la 23 de kilograme.

În ceea ce privește dimensiunea, în Ryanair nu poate depăși 81 x 119 x 119 cm (înălțime, lățime și, respectiv, adâncime).

Aceste informații sunt foarte importante atunci când alegeți o troler. Greutatea troler goale este de asemenea importantă. Cu cât este mai mic, cu atât mai bine. Pentru că excesul de greutate nu este ieftin în zbor.

Material

În principiu, putem alege două tipuri de materiale: moi sau dure.

  • Trolere moi (sau de pânză): sunt mai ușoare și mai versatile și le putem crește puțin mai mult capacitatea.
  • Trolere dure: Deși tind să cântărească mai mult, ele sunt cele care ne vor proteja cel mai bine bagajele. Dacă purtați un uscator de par sau ceva mai fragil, este indicat să luați o troler tare și să puneți aceste dispozitive între haine pentru o protecție mai mare. În general, acestea sunt mai recomandate decât cele moi dacă vom călători cu avionul.

Roți

În prezent este normal să găsești trolere mari cu roți care să faciliteze transportul. Cu toate acestea, trebuie luate în considerare două lucruri: Dacă destinația pe care urmează să o vizitați este potrivită pentru ei (dacă mergeți într-un safari, de exemplu, o troler cu roți nu va fi potrivită).

În ceea ce privește numărul de roți, vom găsi trolere cu 2 roți, pe care le vom deplasa ușor înclinându-le, ajutând la mâner; sau genți cu 4 roți, pe care nici nu va trebui să le înclinăm, dar le putem „trage” în poziție verticală și nu vom simți deloc greutatea.

Confortul dintre ele nu este comparabil. Pentru cei cu două roți, trebuie să păstrăm cel puțin o parte din greutate, deoarece este înclinată. Și trebuie să-i târâm și cu forța.

Pentru cei cu 4 roți, nu trebuie decât să o trageți, atâta timp cât podeaua pe care mă deplasez o permite.

Mâner

Este foarte important să putem regla mânerul în înălțime, deoarece ne putem încărca spatele.

De asemenea, sunt importante mânerele, care sunt de obicei laterale și superioare. Sunt esențiale atunci când este timpul să încărcați pentru a o ridica la portbagaj, tren și multe altele. Și atunci când sunt întinși, trebuie să suporte toată greutatea.

Rezistent la apă

Deși arată în plus, este foarte recomandat ca troler noastră să fie impermeabilă și ca fermoarul să fie acoperit pentru a preveni pătrunderea umezelii sau a lichidelor în timpul transportului.

Rețineți că nu numai că îl puteți uda de ploaie, dar atunci când este transportat în avion, dacă lichidul se varsă dintr-o altă troler, vă poate înmuia hainele.

Alte figurante

Curelele reglabile pe interior sunt foarte recomandate. Aranjați hainele astfel încât să nu se miște în timpul călătoriei. Ele ajută la distribuirea mai bună a greutății, ceea ce facilitează transportul și totul va ajunge mai puțin mototolit și dezordonat.

De asemenea, putem găsi trolere cu curele sau cârlige pentru genți mai mici sau cu mânere căptușite pentru a evita amorțeala în mâini atunci când purtați troler.

În ceea ce privește securitatea, unele modele includ un cod din mai multe cifre care servește drept încuietoare, deci nu este necesar să puneți un lacăt pe troler pentru a-l bloca. Blocarea cu un cod a fost întotdeauna o opțiune bună pentru securizarea obiectelor personale în troler.

Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart