6 cele mai bune uscătoare rufe

Uscătorul usucă hainele mult mai repede decât uscătoare rufe obișnuite, dar le scurtează drastic viața. Ca să nu mai vorbim de cât de scump este să folosești! Nu crezi că dacă cumperi unul pentru casa ta, costurile tale vor fi reduse? Adevărul este că folosește prea multă energie electrică și veți vedea că în curând vă va afecta facturile.

Te-ai săturat să-ți micșorezi hainele? La fel ca tine, un alt număr mare de cititori și căutăm și metode alternative de uscare a hainelor. Cea mai recomandată opțiune este să lăsați hainele să se usuce în mod natural, este chiar benefic pentru unele țesături prea delicate.

De aceea vă prezint aceste excelente uscătoare rufe din această listă, care, pe lângă faptul că sunt economice, ocupă foarte puțin spațiu, sunt puternice, de interior sau de exterior, astfel încât să le puteți folosi în orice anotimp, zi sau noapte, fără griji.

Care sunt cele mai bune uscătoare rufe?

Esti gata sa cumperi? Luați-vă timp, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți sau să vizualizați locația apartamentului sau casei în care doriți să vă puneți rufele. Astfel veți ști ce dimensiune trebuie să aveți, chiar dacă doriți un model pliabil. Este bine să-l așezați cu atenție lângă încălzitor.

Așadar, trebuie să vedeți și dacă sunteți unul dintre cei care spală sau nu cantități mari de haine. Amintiți-vă că hainele dvs. vor fi în mod normal umede, astfel încât modelul din oțel inoxidabil poate fi foarte confortabil, deoarece este un material rezistent la uzură și durabil.

Dacă te gândești să-l așezi în interiorul sau în afara casei tale, un model mobil cu roți ți se va potrivi. Nu vă faceți griji cu privire la preț, lista este cea mai ieftină opțiune de pe piață și veți vedea mărcile și modelele pe care le oferim:

1. Uscator rufe Leifheit Pegasus Tower 190

A fi pe pozitii

Acest uscător de haine vă va economisi mult spațiu acasă, deoarece reușește să atingă doar 61 cm lățime și să stea în această poziție, astfel încât să îl puteți ține în spatele ușii. Este foarte confortabil, are 150 cm înălțime și cântărește doar 4 kilograme.

2. Uscator Vertical pentru Rufe Haine Mobil si Pliabil cu Suport Umerase

Asamblare rapida!

Căutați un model ușor de asamblat? Acest model are un sistem inovator cu un singur clic, care se va răsturna. Are 6 aripi laterale retractabile. Cu role care permit mișcarea ușoară, vă permite, de asemenea, să vă separați bine hainele.

3. Uscator rufe Tower Lock 40m Blue Meliconi

Stabil și durabil

Este produs cu o combinație de oțel inoxidabil și plastic, are o capacitate mare și aripi suplimentare pentru cămăși. Înălțimea sa maximă este de 164 cm, lățimea sa este de 68 cm, adâncimea de 68 cm. Acest model are trei niveluri.

4. Uscator de rufe extensibil GIMI, aluminiu

Se întinde ușor

Construcția sa este realizată din aluminiu, inclusiv tijele sale, în care este plasată fiecare dintre haine. Această grilă poate fi extinsă până la 132 cm într-un mod simplu și rapid.

5. Uscator de rufe Leifheit Pegasus 150

Pentru interior și exterior

Combinație între alb și albastru. Acest uscător de rufe este foarte dur și stabil, foarte confortabil atunci când există o mulțime de haine. Există aripi concepute pentru haine mai lungi precum fuste și rochii și două suporturi pentru haine mai mici. Cele cinci umerașe ale sale sunt rezistente la vânt.

6. Uscator de rufe Tina Silver 18m Pliere

Design mono și durabil

Uscător de rufe din oțel inoxidabil vopsit cu tratament anticoroziv, de aici și designul în alb. La rândul său, este destul de stabil, nu va trebui să faceți prea multe manevre pentru a-l ține. Dimensiunile sale sunt 175 x 55 x 110 cm.

Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart