5 Cele Mai Bune Frigidere Beko

Frigidere Beko, inclusiv cele mai bune modele disponibile, oferă o valoare excelentă la prețuri accesibile, asigurând o disponibilitate pe scară largă și niveluri consistente de stoc. Acest lucru este deosebit de benefic atunci când aveți nevoie urgentă de un frigider nou din cauza unei defecțiuni sau când vă pregătiți să vă vindeți casa și doriți să faceți upgrade la un nou aparat fără a pierde banii.

Este posibil să nu fiți familiarizat cu Beko și să vă întrebați despre fiabilitatea și performanța acestuia. În plus, cu progresele constante în tehnologia frigiderelor, poate fi o provocare să determinați ce face un frigider bun în zilele noastre. Este necesar să investești într-unul dintre modelele de top pentru a asigura prospețimea alimentelor și longevitatea aparatului tău?

Acest ghid își propune să clarifice ofertele Beko și să ofere o imagine de ansamblu cuprinzătoare a avantajelor și dezavantajelor frigiderelor lor, de la tehnologia internă până la durabilitate. În plus, vă vom sugera cele mai bune opțiuni de frigidere Beko pentru a vă simplifica căutarea și pentru a vă ușura procesul de luare a deciziilor.

Top 5 Frigidere Beko

Vot+1
Frigider Beko RDNE535E30DZXBN, 471 L, NoFrost, Dozator de apa, Clasa F, H 193 cm (Argintiu)

Frigider Beko RDNE535E30DZXBN, 471 L, NoFrost, Dozator de apa, Clasa F, H 193 cm (Argintiu)

Păstrează-ți alimentele în mod optim cu acest frigider cu economie de energie, conceput pentru eficiență maximă și costuri mai mici. Tehnologia NeoFrost Dual Cooling asigură conservarea optimă a alimentelor sensibile prin gestionarea a două niveluri de umiditate: aer uscat în congelator pentru a preveni formarea înghețului și un mediu mai umed în frigider pentru a păstra alimentele proaspete pentru perioade mai lungi.

Cu o capacitate generoasa de peste 400 de litri, acest frigider este perfect pentru familiile numeroase care au nevoie de spatiu amplu de depozitare pentru alimente. Compartimentele 0-3° și Everfresh+® pe șine oferă condiții ideale pentru alimentele delicate, menținând o temperatură aproape de 0°, în timp ce fructele și legumele beneficiază de niveluri optimizate de umiditate pentru a rămâne proaspete mai mult timp.

Echipat cu un compresor ProSmart Inverter, acest dispozitiv fiabil și silentios funcționează liniar pentru o mai bună conservare a alimentelor. Designul inovator al compresorului reduce consumul de energie cu 25%, minimizează nivelul de zgomot și reduce vibrațiile, făcându-l o alegere reparabilă și ecologică pentru casa ta.

Experimentați confortul unui frigider spațios, eficient din punct de vedere energetic, care are grijă de nevoile dvs. de depozitare a alimentelor, fiind în același timp blând cu mediul și cu portofelul dumneavoastră.

Frigider Beko RDNE505E30DZMN, 446 L, Dozator apa, NeoFrost, Clasa F, H 185 cm (Argintiu)

Frigider Beko RDNE505E30DZMN, 446 L, Dozator apa, NeoFrost, Clasa F, H 185 cm (Argintiu)

Experimentați puterea și performanța într-un pachet discret cu frigiderul cu două uși RDNE505E30DZMN de la Beko. Compresorul ultra-silencios ProSmart Inverter asigură o eficiență maximă, făcând din acest frigider modern și de încredere o alegere perfectă pentru casa dumneavoastră. Ușa exterioară are un distribuitor de apă rece pentru un plus de confort.

Tehnologia NeoFrost Dual Cooling combină sistemele Active Dual Cooling și No Frost pentru a oferi condiții optime de conservare și o eficiență energetică superioară. Răcirea se realizează prin curenți de aer independenți, ventilați.

Tehnologia EverFresh+ de la Beko este ideală pentru cei care duc un stil de viață sănătos și consumă fructe și legume proaspete. Această tehnologie menține condiții optime de umiditate și temperatură, reducând condensul și păstrând fructele și legumele proaspete, gustoase și sănătoase de până la trei ori mai mult timp.

Compartimentul Zero Degree este perfect pentru conservarea cărnii proaspete, a peștelui și a alimentelor perisabile. Un ventilator de răcire asigură o distribuție uniformă a aerului rece și o performanță îmbunătățită de răcire. Compartimentul spatios pentru fructe si legume ofera conditii optime de depozitare.

Afișajul electronic vă permite să setați temperaturile interioare atât pentru compartimentul răcitor, cât și pentru congelator și să programați modul de funcționare dorit.

Modul Vacanță ajută la economisirea energiei, menținând frigiderul în funcțiune în timp ce sunteți plecat, asigurând alimentele proaspete cu un consum minim de energie.

Rafturile reglabile din sticlă securizată pot susține până la 25 kg, în timp ce o tavă pentru cuburi de gheață și funcția de congelare rapidă facilitează răcirea rapidă a băuturilor. Iluminarea LED oferă o iluminare eficientă din punct de vedere energetic, iar un semnal sonor de deschidere a ușii vă avertizează dacă ușa frigiderului este lăsată deschisă. Lumina de avertizare vă avertizează asupra oricăror probleme potențiale, asigurându-vă că frigiderul funcționează la niveluri optime.

RDNE650E40DZXBRN, 630 l,Neo Frost Dual Cooling, Everfresh+, HarvestFresh, AeroFlow, Compresor ProSmart Inverter, Dozator apa, Clasa E, H 187 cm, Dark Inox

RDNE650E40DZXBRN, 630 l,Neo Frost Dual Cooling, Everfresh+, HarvestFresh, AeroFlow, Compresor ProSmart Inverter, Dozator apa, Clasa E, H 187 cm, Dark Inox

Descoperiți prospețimea naturală cu tehnologia HarvestFresh, inspirată de lumina soarelui. Această tehnologie inovatoare în trei culori simulează ciclul natural al luminii solare din compartiment, păstrând vitaminele din fructe și legume pentru o perioadă mai lungă.

Tehnologia AeroFlow menține o distribuție uniformă a temperaturii și minimizează fluctuațiile de temperatură, reducând deshidratarea alimentelor și păstrând alimentele proaspete, suculente și arătând grozav pentru mai mult timp.

Tehnologia EverFresh+ de la Beko este perfectă pentru cei care duc un stil de viață sănătos și consumă fructe și legume proaspete. Controlează cu atenție umiditatea, reduce condensul și minimizează variațiile de temperatură, păstrând fructele și legumele proaspete, gustoase și sănătoase de până la trei ori mai mult.

Funcția MultiMode vă permite să selectați dintre cinci moduri diferite de utilizare a congelatorului și a frigiderului, oferind flexibilitatea de care aveți nevoie atunci când spațiul este limitat. Compresorul ProSmart Inverter asigură o funcționare ultra-silențioasă cu cele mai înalte standarde de eficiență energetică, în timp ce Modul Vacanță ajută la economisirea energiei prin menținerea frigiderului în funcțiune cu un consum minim de energie.

Ecranul de control tactil vă permite să setați temperaturile interne și să programați modul de funcționare dorit. Dispozitivul Twist&Serve facilitează formarea și păstrarea cuburilor de gheață, iar funcția de congelare rapidă permite congelarea uniformă și rapidă a mâncărurilor tale preferate.

O cutie spațioasă pentru legume și fructe vă păstrează produsele în condiții optime, iar sistemul de răcire No Frost menține o temperatură optimă, prevenind formarea gheții în congelator. Ventilatorul de răcire asigură o distribuție uniformă a aerului rece și o performanță îmbunătățită de răcire, în timp ce suportul pentru sticle XXL oferă spațiu pentru containere mari.

Frigider Beko RDSA310M30XBN, 306 L, Cooling Fan, Safety Glass, Clasa F, H 175 cm (Argintiu)

Frigider Beko RDSA310M30XBN, 306 L, Cooling Fan, Safety Glass, Clasa F, H 175 cm (Argintiu)

Vă prezentăm un frigider de sine stătător cu un design elegant, cu o balama pentru ușă dreaptă și uși reversibile pentru o amplasare versatilă. Rafturile din sticla si certificarea TUV asigura calitatea si siguranta acestui aparat. Avand o capacitate totala neta de 306 litri si o capacitate bruta de 310 litri, acest frigider este potrivit pentru o gama larga de climate cu clasa SN-ST, functionand intre 10°C si 38°C. Clasa de emisie de zgomot C și un nivel de zgomot de 38 dB asigură o performanță silențioasă în casa dvs.

Compartimentul frigider oferă o capacitate netă de 237 de litri și utilizează un sistem de răcire static. O lumină LED interioară oferă o vizibilitate clară a articolelor dumneavoastră depozitate. Cu patru rafturi/coșuri, un sertar pentru legume și trei balcoane cu ușile frigiderului, veți avea spațiu suficient pentru a vă depozita alimentele. Un balcon suplimentar pentru ouă asigură că ouăle dumneavoastră sunt păstrate în siguranță și organizate.

Congelatorul din partea de sus are o capacitate netă de 69 de litri, o capacitate de congelare de 4 kg/24h și își poate menține temperatura până la 19 ore în caz de întrerupere a curentului. Congelatorul include două rafturi/coșuri pentru depozitare convenabilă și o tavă pentru cuburi de gheață pentru prepararea rapidă și ușoară a gheții. Acest frigider combină funcționalitatea și stilul pentru a se potrivi nevoilor casei tale.

Side by side GNO4331XPN, 442 L, NeoFrost Dual Cooling, Clasa E, H 177 (Argintiu)

Side by side GNO4331XPN, 442 L, NeoFrost Dual Cooling, Clasa E, H 177 (Argintiu)

Beko GNO4331XPN este un frigider de dimensiuni generoase în stil american, perfect pentru depozitarea alimentelor pentru familii de cinci sau mai multe. Cu spațiu amplu, puteți stoca cu ușurință porții suplimentare din paste proaspete preferate. Acest frigider are un sertar CoolRoom situat în partea de jos, care menține o temperatură de răcire de aproximativ 0°C. Acest lucru îl face ideal pentru păstrarea somonului proaspăt sau a fripturii pentru perioade mai lungi.

Datorită sistemului său avansat de circulație a aerului, Beko GNO4331XPN asigură distribuirea uniformă a aerului rece în întregul frigider. Aceasta înseamnă că, indiferent unde vă depozitați alimentele, acestea vor fi răcite și conservate corespunzător. Funcțiile de suprarăcire și supercongelare vă permit să reduceți temporar temperatura din frigider, permițând alimentelor să se răcească mai repede. Acest frigider versatil și spațios oferă cea mai bună eficiență de răcire și confort pentru casa ta.

10 Total Score

Evaluarea utilizatorilor: 5 (1 votes)
Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart