5 Cele Mai Bune Kit Camere Supraveghere

Vă prezentăm Top 5 cele mai bune camere supraveghere din România: Soluțiile de securitate supreme pentru casa dvs.

În lumea cu ritm rapid de astăzi, asigurarea siguranței caselor noastre este de o importanță capitală. Cu nenumărate opțiuni de securitate disponibile pe piață, selectarea sistemului de supraveghere ideal poate fi o sarcină descurajantă. Nu vă mai faceți griji, deoarece experții noștri în securitate rezidenți au cercetat multitudinea de opțiuni pentru a vă prezenta Top 5 kit camere supraveghere din România. Aceste selecții se bazează pe factori cruciali, cum ar fi securitatea, caracteristicile, ușurința în utilizare, raportul calitate-preț și, cel mai important, feedbackul clienților. Citiți mai departe pentru a descoperi soluția perfectă pentru securitatea casei, adaptată nevoilor dvs.

Vot+2

Kit Camere Supraveghere AHD 5MP
Kitul de supraveghere PNI House PTZ1500 AHD include 4 camere cu montare interioară sau exterioară, cu o rezoluție de 5MP (2500 x 1920px). Camerele au 36 de LED-uri IR care asigură vizibilitatea în timpul nopții la o distanță de până la 40 de metri. Carcasa metalică și clasa de protecție IP66 îi asigură camerei rezistența la condițiile externe (umiditate și praf). Camerele se conectează la DVR prin cablul video și de alimentare inclus. Rezoluția de 5MP garantează o claritate, un contrast și detalii excelente ale imaginilor. Puteți recunoaște cu ușurință fețele oamenilor, numerele de înmatriculare sau alte detalii elocvente din spațiul protejat.

Software
Sistemul PNI House PTZ1500 poate fi controlat local sau de la distanță atât de pe smartphone-uri, cât și de pe calculatoare cu sistem de operare Windows. Descărcați aplicația XMEye pentru Android și iOS sau General CMS pentru Windows. Fișierul de instalare poate fi descărcat de pe CD-ul inclus în pachet sau din secțiunea Descărcare de pe pagina web a produsului.

Supraveghere în timp real simultană prin ieșirile video HDMI și VGA
Conectați un monitor la ieșirea HDMI (maxim 4K) sau VGA (maxim 1080P) a DVR-ului și puteți urmări în timp real tot ce se întâmplă în spațiul protejat. De asemenea, prin intermediul monitorului, puteți accesa meniul DVR-ului și puteți face setările necesare ale sistemului, actualiza firmware-ul sau administra utilizatorii.

Înregistrare audio și video, compresie video H.265+
PNI House PTZ1500 suportă un Hard Disk de maxim 8TB. Vă recomandăm să instalați un Hard Disk dedicat pentru sistemele de supraveghere care asigură funcționarea sigură 24/7. Compresia video H.265+, cea mai nouă și eficientă tehnologie de compresie, maximizează spațiul de stocare fără a afecta calitatea video. Conectați un microfon la intrarea audio dedicată și sistemul va înregistra audio și video într-o calitate excepțională.

Sistem DVR / NVR hibrid
Puteți conecta la acest kit camere supraveghere nu numai cele 4 camere AHD incluse în pachet. Sistemul suportă și conexiunea în rețea a camerelor IP.

Kit Camere Supraveghere PNI House WiFi660 NVR 8 canale si 4 camere wireless de exterior 3MP, P2P, IP66

Kit Camere Supraveghere PNI House WiFi660 NVR 8 canale si 4 camere wireless de exterior 3MP, P2P, IP66

Kit Camere Supraveghere PNI House WiFi660 oferă utilizatorilor metode versatile de acces și control. Poate fi gestionat local sau de la distanță folosind aplicația XMEye, compatibilă cu dispozitivele Android și iOS, și de pe un PC prin software-ul General CMS. Utilizatorii pot găsi fișierul de instalare a software-ului CMS pe CD-ul inclus sau îl pot descărca de pe pagina produsului de pe site.

Comunicarea wireless a kit-ului permite o conectivitate perfectă între cameră și NVR, cu o distanță maximă de transmisie WiFi de 100 de metri în câmp deschis. Echipat cu o unitate de înregistrare (NVR) și patru camere, kitul PNI House WiFi660 oferă capabilități complete de monitorizare atât în interior, cât și în exterior, accesibile din orice locație cu o conexiune la internet.

NVR-ul cu 8 canale permite utilizatorilor să înregistreze și să redea imagini de la până la opt camere de supraveghere video full HD (patru incluse și patru suplimentare pot fi achiziționate separat). NVR-ul găzduiește un HDD intern cu o capacitate maximă de 6TB pentru stocarea imaginilor. Fiecare dintre cele patru camere este echipată cu 4 LED-uri IR + FloodLight, asigurând înregistrarea de înaltă calitate pe timp de noapte până la 30 de metri distanță.

Controlul prin internet îmbunătățește experiența generală a utilizatorului, permițând accesul de la distanță în timp real la imaginile, setările, vizualizarea înregistrărilor și descărcări ale PNI House WiFi660. În plus, NVR-ul poate fi accesat de la distanță printr-o conexiune P2P fără a fi nevoie de configurații speciale de router.

PNI House WiFi550, NVR, 8 canale 1080p + 4 camere wireless, 1280 x 720, 1.0MP, 1/4" CMOS

PNI House WiFi550, NVR, 8 canale 1080p + 4 camere wireless, 1280 x 720, 1.0MP, 1/4" CMOS

Kit camere supraveghere PNI House WiFi550 oferă un control convenabil prin intermediul dispozitivelor mobile folosind aplicația Danale, compatibilă cu Android și iOS, precum și prin software-ul Dana CMS pe PC. Fișierul de instalare CMS poate fi găsit pe CD-ul inclus în pachet sau descărcat de pe pagina produsului de pe site-ul nostru în secțiunea Descărcare.

Capacitățile de comunicare fără fir permit conectarea camerei la internet și NVR printr-o rețea fără fir. Distanța maximă de transmisie WiFi este de 100 de metri în câmp deschis. Kit-ul PNI House WiFi550 vine cu o unitate de înregistrare (NVR) și patru camere potrivite atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior, permițând monitorizarea caselor sau afacerilor din orice locație cu acces la internet.

NVR-ul cu 8 canale oferă posibilitatea de a înregistra și reda imagini de la până la opt camere de supraveghere video full HD. Suporta un HDD intern cu o capacitate maxima de 4TB pentru stocarea imaginilor. Fiecare dintre cele patru camere este echipată cu 30 de LED-uri IR, oferind înregistrare de înaltă calitate pe timp de noapte la distanțe de până la 30 de metri.

Controlul prin internet îmbunătățește experiența utilizatorului, permițând accesul în timp real la imaginile capturate de sistemul PNI House WiFi550, precum și accesul complet la setări, vizionarea înregistrărilor și descărcări. Pentru un plus de confort, NVR-ul poate fi accesat de la distanță printr-o conexiune P2P, eliminând necesitatea unor configurații speciale de router.

Kit Camere Supraveghere NVR si 4 camere de securitate video HD wireless K4W-3TC, 3MP, Full HD, VGA, HDMI, USB 2.0, Retea, IP66

Kit Camere Supraveghere NVR si 4 camere de securitate video HD wireless K4W-3TC, 3MP, Full HD, VGA, HDMI, USB 2.0, Retea, IP66

Conexiune fără fir și monitorizare și rețea fără efort
Înregistratorul video în rețea și camerele utilizează conectivitatea Wi-Fi, eliminând nevoia de cabluri Ethernet, simplificând instalarea și extinderea și economisind timp, energie și bani.

Acoperire extinsă și capacitate îmbunătățită prin perete
Dispunând de un cip Wi-Fi independent la nivel de router, antene duble cu câștig mare și tehnologia profesională de transmisie fără fir Tenda, sistemul oferă semnale stabile și robuste. Acest lucru asigură imagini clare și netede atunci când semnalul Wi-Fi se extinde pe o rază de 200 de metri în medii deschise sau trece prin trei pereți în interior.

Conexiune automată și rapidă, fără setări complicate
La pornire, NVR-ul caută, găsește și adaugă automat camere, nefiind nevoie de intervenție manuală pentru o rețea convenabilă și rapidă. *Notă: camera trebuie să fie în setările din fabrică.

Înregistrare video HD de înaltă rezoluție cu detalii complete
Camera HD îmbunătățită de 3MP (2304x1296) captează imagini de monitorizare clare și detaliate, oferind o experiență vizuală îmbunătățită cu mai multe informații.

Detectarea inteligentă a mișcării și recunoașterea țintei pentru alarme precise și perturbări reduse
Folosind tehnologia de identificare a imaginilor prin învățare profundă, camerele detectează cu acuratețe mișcarea umană, eliminând ținte non-umane pentru a îmbunătăți semnificativ acuratețea alarmei.

Spoturi duble și lumini duble cu infraroșu pentru o viziune de noapte vie și colorată
Echipat cu două spoturi de mare putere, două lumini IR și senzori de imagine extrem de sensibili, sistemul oferă o viziune de noapte strălucitoare, plină de culoare. Sunt disponibile trei moduri de vedere pe timp de noapte: Modul Smart, Modul Full-color și Modul Alb-negru.

Acces video mobil convenabil și control anormal al stării în timp real
Vizualizați videoclipuri pe telefonul dvs. mobil oricând și oriunde și păstrați-vă liniștea atunci când sunteți departe de casă. Mesajele de alarmă în timp util sunt transmise, permițându-vă să abordați situațiile anormale în timp real.

8 camere Tenda K8P-4CR, Turret, 4MP, 4mm, Infrarosu + NVR cu 8 canale, 4K, PoE (Alb)

8 camere Tenda K8P-4CR, Turret, 4MP, 4mm, Infrarosu + NVR cu 8 canale, 4K, PoE (Alb)

Vă prezentăm kitul wireless Tenda K8P-4CR cu 8 canale camere Supraveghere cu Video Recorder în rețea Wi-Fi: Acest sistem puternic dispune de intrare video IP pentru până la 8 canale și acceptă rezoluții de până la 4MP. Cu o capacitate de intrare de 60 Mbps, oferă ieșire HDMI pentru 1 canal la 4K (3840x2160)/30Hz, 1920x1080/60Hz, 1280x1024/60Hz și 1280x720/60Hz. De asemenea, oferă ieșire VGA pentru 1 canal la 1920x1080/60Hz, 1280x1024/60Hz și 1280x720/60Hz, cu capabilități simultane de ieșire HDMI/VGA.

Sistemul acceptă decodarea video H.265 și H.264, precum și decodarea audio G.711A și G.711U. Înregistrați la rezoluții de 4MP, 3MP, 1080P, 720P sau D1, cu o capacitate de decodare de 4 canale la 1080P (30 fps). Interfața include un singur port Ethernet RJ45 cu negociere automată de 10 Mbps/100 Mbps și 8 porturi Ethernet RJ45 POE, compatibile cu IEEE 802.3af și care oferă o putere de până la 60 W.

În plus, sistemul dispune de 1 port SATA 3.0, 2 porturi USB 2.0 și acceptă o capacitate HDD de până la 10 TB, oferind capabilități complete de supraveghere pentru casa sau afacerea dvs.

10 Total Score

Evaluarea utilizatorilor: 5 (1 votes)
Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart