6 Cele Mai Bune Monitoare HP 24 inch

Deși monitoarele mai mari au câștigat popularitate în ultimii ani, există încă o cerere mare pentru monitoare mai mici de 24 și 25 de inci. Indiferent dacă doriți un monitor HP 24 inch pentru un birou mic sau un ecran compact pentru jocuri, există multe opțiuni în aceste dimensiuni. Cu toate acestea, nu toate monitoarele în această gamă de dimensiuni sunt create egale, așa că trebuie să vă gândiți la modul în care veți utiliza monitorul. Dacă sunteți un jucător pasionat, veți dori o rată mare de reîmprospătare și o manevrare fluidă a mișcării, în timp ce, dacă aveți nevoie de ceva pentru muncă, veți dori o claritate bună a textului. Acest articol vă va prezenta 6 dintre cele mai bune monitoare HP de 24 de inci disponibile pe piață, astfel încât să vă puteți alege dispozitivul perfect în funcție de nevoile și preferințele dvs.

Vot+1

Monitor HP 24 inch V24ie este echipat cu un afișaj FHD/1080p care vă pregătește pentru imagini clare și vizuale strălucitoare, datorită calității sale de neegalat. Un cablu HDMI este inclus în cutie, astfel încât să puteți începe să-l utilizați imediat. Acest monitor IPS oferă unghiuri de vizualizare de 178°, ceea ce înseamnă că toată lumea se va bucura de o vedere clară a ecranului, indiferent de unde se află în cameră.

Designul fără margini pe trei laturi vă permite să vedeți mai mult din ecran și mai puțin din borduri, făcând ca îmbinarea mai multor monitoare să fie o experiență fără întreruperi din cauza ramelor. Ajustați ecranul după preferințele personale, având posibilitatea să înclinați monitorul cu 5 grade înainte sau 20 de grade înapoi.

Funcția de lumină albastră redusă își face simțită prezența prin deplasarea subtilă a culorilor afișajului spre un spectru mai cald, în timp ce albele devin mai naturale și pun mai puțină presiune pe ochii dumneavoastră.

Monitor HP 24 inch M24fwa, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, AMD FreeSync, Boxe (Alb/Argintiu)

Monitor HP 24 inch M24fwa, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, AMD FreeSync, Boxe (Alb/Argintiu)

Monitor HP 24 inch M24fwa cu ecran IPS LCD Full HD oferă un afișaj Full HD care asigură culori luminoase, imagini mai clare și multe detalii. Datorită panoului IPS, veți obține o claritate impresionantă la aproape orice unghi.

M24fwa poate oferi o imagine mai fluidă cu rata sa de cadre de 75 Hz, astfel încât toată acțiunea va părea impecabilă. De asemenea, acesta utilizează tehnologia AMD FreeSync pentru a se sincroniza cu viteza la care rulează placa grafică, astfel încât puteți urmări filme și chiar juca jocuri fără ruperea ecranului sau sacadarea deranjantă.

Privitul îndelungat la un monitor poate afecta ochii. Din fericire, monitorul M24fwa Full HD de 23,8" ajustează luminozitatea ecranului și nuanțele de culoare pentru a minimiza expunerea la lumina albastră - astfel încât să puteți naviga mai mult timp.

Cu marginile sale minime și designul elegant, acest monitor se va potrivi perfect pe orice birou. Pe partea din spate, veți găsi un port HDMI și unul VGA. În plus, există un sistem de gestionare a cablurilor pentru a vă ajuta să mențineți ordinea pe biroul dumneavoastră.

HP 23.8" E24 G4, QHD (2560 x 1440), VGA, HDMI, DisplayPort (Negru/Argintiu)

HP 23.8" E24 G4, QHD (2560 x 1440), VGA, HDMI, DisplayPort (Negru/Argintiu)

Lucrați confortabil și rămâneți concentrați cu ergonomia optimizată și rezoluția Full HD a monitorului HP E24 G4 FHD, echipat cu HP Eye Ease, conceput pentru confortul dumneavoastră. Facilitați-vă munca în departamentul IT cu gestionarea de la distanță.

Confort total cu HP Eye Ease
Mențineți-vă ochii confortabili pe parcursul zilei de lucru cu HP Eye Ease, primul nostru filtru încorporat de lumină albastră, permanent activ, care prezintă conținutul dvs. viu fără a afecta acuratețea culorilor, fără a necesita un OSD.

Personalizați-vă vizualizarea
Nu pierdeți niciun moment de productivitate cu ajustabilitatea monitorului în 4 direcții, care vă permite să găsiți poziția optimă, un ecran cu margine micro de 3 laturi și fără flicker, cu diagonala de 23,8" (60,45 cm), care dezvăluie mai mult din munca dvs. și rezoluția Full HD pentru imagini clare din orice unghi.

Produs responsabil
Eficiența energetică este integrată în fiecare monitor certificat ENERGY STAR®, înregistrat EPEAT® 2020 și cu conținut redus de halogen. Facem un pas în plus cu ambalajul 100% reciclabil, ușor acceptat de centrele de reciclare.

Caracteristici cheie
Experimentați conectivitatea simplă și convenabilă
Conectați-vă la cele mai frecvent utilizate dispozitive cu VGA, HDMI și DisplayPort™. Adăugați până la patru dintre accesoriile dvs. USB direct la monitor cu hub-ul USB 3.2 integrat.

Găsiți zona dvs. de confort
Lucrați confortabil cu setări ajustabile de înclinare, înălțime și rotație. Utilizați rotația pivot pentru a personaliza vizualizarea în portret sau peisaj pe mai multe monitoare.

Personalizați și protejați-vă monitorul
Personalizați monitorul și ajutați la prevenirea furtului acestuia cu software-ul intuitiv HP Display Center, care vă permite să vă ajustați setările, să împărțiți ecranele și chiar să diminuați luminozitatea ecranului dacă monitorul este deconectat fără aprobare - toate prin intermediul PC-ului gazdă.

Completați imaginea
Personalizați o soluție completă cu opțiuni precum bara de difuzoare HP S101, care se atașează ușor la partea inferioară a ramei pentru a adăuga sunet stereo pe monitor.

V241ib, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort (Negru)

V241ib, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort (Negru)

Indiferent dacă sunteți un profesionist în afaceri sau un utilizator ocazional, puteți să vă îndepliniți cu ușurință sarcinile de zi cu zi cu monitorul HP V241ib de 23,8". Acest ecran fără firfisuri oferă conectivitate amplă, imagine clară și vizualizări netede, potrivite pentru redactarea documentelor și vizionarea conținutului media preferat.

Panoul In-Plane Switching (IPS) de 23,8" oferă unghiuri largi de vizualizare, de 178°, astfel încât să puteți obține o imagine clară din mai multe poziții. Cu o rezoluție maximă de 1920 x 1080, rată de reîmprospătare de 60 Hz și timp de răspuns Gri-la-Gri (GtG) de 14 ms, V241ib vă oferă o imagine clară și netedă. Experimentați imagini vibrante cu o luminozitate de 250 nits, raport de contrast 1200:1, gama de culori NTSC de 72% și 16,7 milioane de culori. Tehnologia HP Low Blue Light este certificată TUV, prevenind oboseala ochilor și reducând emisiile de lumină albastră, esențială în perioadele îndelungate de utilizare a ecranului. Beneficiați de intrări HDMI, DisplayPort și VGA, permițându-vă să suportați o gamă largă de sisteme informatice.

Monitor HP 24 inch E24m G4, FHD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort, Boxe, Camera Web 5 Mpx, Microfon, Pivot (Negru/Argintiu)

Monitor HP 24 inch E24m G4, FHD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort, Boxe, Camera Web 5 Mpx, Microfon, Pivot (Negru/Argintiu)

Simțiți-vă confortabil și fiți productiv cu monitor HP 24 inch E24m G4. Lucrați fără efort, mulțumită ergonomiei în 4 direcții și vizualizați confortabil munca pe un ecran FHD diagonal de 60,45 cm (23,8 inch) care reduce lumina albastră cu HP Eye Ease. Împingeți camera web în jos pentru intimitate fără griji și bucurați-vă de audio cristal clar oferit de difuzoarele integrate. Extindeți-vă viziunea prin înșiruirea sau rularea a două monitoare prin DisplayPort™. Monitorul este conștient de mediu și fabricat responsabil, având plastic ce conține 90% materiale reciclate și ambalaj reciclabil obținut 100% din surse sustenabile.

HP Eye Ease asigură confort sporit în timpul vizualizării prin reducerea luminii albastre. Beneficiați de mai multe porturi și flexibilitate, incluzând HDMI, DisplayPort™, USB-C® și încă patru porturi USB. Personalizați setările și diminuați ecranul în cazul deconectării neautorizate. Gestionați implementarea, urmărirea activelor și setările monitorului de la distanță și aveți încredere în conectivitatea la internet prin portul RJ-45 pentru conexiune stabilă la internet și gestionarea IT la distanță.

Monitor HP 24 inch M24, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, AMD FreeSync, Camera Web 5 Mpx, Boxe (Negru/Argintiu)

Monitor HP 24 inch M24, Full HD (1920 x 1080), HDMI, DisplayPort, AMD FreeSync, Camera Web 5 Mpx, Boxe (Negru/Argintiu)

Lucru. Educație. Divertisment. Totul se vede minunat de aici. Bun venit în propriul tău colț de lume digital. Imaginea de înaltă calitate cu o cameră de 5 MP, sunet impresionant și design sofisticat fac din acest monitor de 60,45 cm (23,8") piesa centrală a vieții tale conectate zi de zi. Acesta a fost creat pentru a fi simplu și ușor de folosit, fără a compromite calitatea, astfel încât să te simți excelent în timp ce îți desfășori activitățile. Treci cu ușurință de la o convorbire la o lecție sau la orice altceva și bucură-te de imaginea de ansamblu a tuturor aspectelor.

Arată și vorbește mai bine ca oricând. Descoperă noul monitor de 60,45 cm (23,8") pentru conferințe, dotat cu o cameră integrată de 5 megapixeli și bucură-te de...imaginea ta. Aceasta oferă aproape de două ori rezoluția unei camere web obișnuite. Intră într-un apel și așteaptă să primești complimente. Savurează sunetul bogat și microfonul dual cu anulare de zgomot și ecou, pentru a te face auzit clar și precis. Mai mult, dispune de un capac culisant pentru camera web, astfel încât să te poți asigura că aceasta este oprită când dorești.

Arată și vorbește natural. Fă-te să arăți și să suni cât mai autentic. HP Display Centre îți oferă control asupra aspectului și sunetului tău. Ajustează setările camerei și utilizează fereastra de previzualizare pentru a-ți îmbunătăți imaginea.

Spațiu de lucru curat. Gândire limpede. Conectează-te la succes și deconectează-te de la dezordine cu o instalare simplă. Un sistem integrat de conferință fără întreruperi, utilizând un singur cablu USB-C. Conectează cu ușurință dispozitivele periferice la hub-ul de porturi al monitorului, situat discret în partea din spate. Aceasta întruchipează simplitatea.

Creat pentru confort. Atunci când îți amenajezi spațiul de lucru ideal, meriți să te simți confortabil. Ajustează înălțimea la nivelul potrivit, rotiți unghiul în poziția dorită. Desigur, designul este atrăgător, dar este conceput și pentru a reduce oboseala ochilor, datorită funcției HP Eye Ease și certificării Eyesafe.

10 Total Score

Evaluarea utilizatorilor: 5 (1 votes)
Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart