Revizuire și oferte Samsung Galaxy A70

Acum câteva săptămâni am prezentat primele noastre impresii după ce am testat Samsung Galaxy A70, un dispozitiv care ne-a surprins cu dimensiunea ecranului său imens. Iar compania coreeană a ales să o lanseze la un preț foarte rezonabil. Acum că am trecut prin testul nostru, iată o recenzie completă a Samsung Galaxy A70.

Pentru început, trebuie să ținem cont de faptul că ne confruntăm cu un telefon foarte mare. Deși este adevărat că cadrul frontal ajută la reducerea dimensiunii Samsung Galaxy A70, dispozitivul este încă foarte voluminos: 16,4 x 7,8 x 7,9 cm și cântărește 189 de grame. Cum este atât de strălucitor? Ei bine, datorită  acoperirilor sale  fine, tehnologia Samsung, care realizează efectul sticlei, chiar dacă este din policarbonat.

Samsung Galaxy A70: design

Vizual, Samsung Galaxy A70 oferă un aspect foarte atractiv, mai ales pentru culoarea izbitoare a terminalului, unde lumina afectează tonul pe care îl are. Pentru început, există un slot pe ecranul său care oferă o față în care panoul este personajul principal.

Și dacă adăugăm la aceasta sistemul de recunoaștere a feței care integrează camera dvs. frontală, pe lângă cititorul de amprente care vă integrează ecranul, avem un dispozitiv destul de complet. Și atenție, acest Samsung Galaxy A70 vine cu o cameră triplă, deci nu vă va dezamăgi cu capacitățile sale fotografice. Și da, avem o  mufă de 3,5 mm, obișnuită într-o companie din Seul.

Samsung Galaxy A70: specificații tehnice

Samsung Galaxy A70

În secțiunea hardware găsim un terminal care satisface nevoile fiecărui utilizator. Pentru început, instalați un procesor Qualcomm Snapdragon 675 împreună cu 6 sau 8 GB RAM și 128 GB memorie internă extensibilă prin slotul pentru card microSD. În acest fel, avem un model foarte bun, care vă va permite să mutați orice aplicație sau joc fără probleme majore datorită cerințelor grafice pe care le au.

Unul dintre punctele forte ale acestui telefon este că vine cu o  baterie de la 4.500 mAh, ceea ce face ca autonomia Samsung Galaxy A70 să fie utilizată în două zile fără probleme. Cel mai bun? Care vine cu un sistem de încărcare rapidă de 25W, un alt detaliu de luat în considerare. Să vedem cum se comportă acest model în secțiunea multimedia.

Și în acest caz, ecranul va fi un alt personaj principal: un panou de 6,7 inci cu rezoluție Full HD + și un afișaj Super AMOLED, deci putem spune puțin că calitatea conținutului este foarte bună. Și la asta trebuie să adăugăm calitatea sunetului, ceea ce face ca acest telefon să fie ideal pentru a vă bucura de filmele și seriile preferate fără a utiliza căști.

Aparat foto

Pentru a termina, să vorbim despre secțiunea foto. Și trebuie să spun că camera Samsung Galaxy A70 se comportă foarte bine. Pe hârtie, avem o configurație de cameră triplă, cu un prim senzor de 32 megapixeli cu o deschidere focală de 1,7, un unghi larg de 8 megapixeli cu o deschidere focală de 2,2, plus un al treilea senzor de 5 megapixeli cu o deschidere focală de 2,2 pentru a captura adâncimea.

aparat foto

Vă vom lăsa cu diferite exemple de fotografie pentru a vedea cât de bine funcționează acest telefon în medii diferite. Din ceea ce am putut verifica, avem în general o cameră destul de plină care va face acest lucru, Galaxy A70 nu vă va dezamăgi. Asta e, fotografia de noapte nu este cea mai bună de pe piață. Și, dacă luăm în considerare prețul ajustat, acesta este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

Recenzii RO
Logo
Compara articole
  • Total (0)
Comparaţie
0
Shopping cart